spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

S-a jucat pe TikTok la 13 ani și a fost răpită și violată de un vasluian în călduri!

- Advertisement -

ATENȚIE, PĂRINȚI!O minoră de 13 ani, din satul Scorțaru Nou, județul Brăila, și-a făcut un cont de TikTok, împreună cu o verișoară de 18 ani. Ambele fete discutau cu un vasluian de 22 ani, din satul Bălțăteni, comuna Băcani, iar într-o zi, copila de 13 ani a fost răpită de individ. Acesta a dus-o într-o casă din Bălțătești, a bătut-o și violat-o ore în șir. Minora a reușit săși sune mama într-un moment de neatenție al agresorului, iar poliția din Brăila, alertată de femeie, a reacționat prompt, cerând sprijinul colegilor din IPJ Vaslui. Potrivit anchetatorilor, totul a plecat de la rețeaua de socializare TikTok, unde individul de 22 de ani, domiciliat în comuna Al. Vlahuță, a cunoscut-o pe tânăra de 18 ani din Scorțaru Nou, județul Brăila. Cei doi amorezi au stabilit să se cunoască, iar vasluianul a venit la Scorțaru Nou, Brăila, unde a găsit-o pe verișoara de 13 ani a tinerei. Individul a pus ochii pe minoră și i-a propus să meargă cu el la un suc. Copila a refuzat, iar atunci individul a luat-o cu forța, a băgat-o în mașină, condusă d eun prieten al indivului, a adus-o la Bălțătești, comuna Băcani, acolo unde locuia prietenul său, unde a violat-o. Fata a fost salvată de autorități, ajungând pe 25 noiembrie la Brăila, la Direcția de Protecție a Copilului. Violatorul, în schimb, este cercetat în libertate, fiind întocmit dosar penal pe numele lui, pentru infracțiunea de sechestrare de persoană și viol.

Minora de 13 ani din Scorțaru Nou, județul Brăila, a fost răpită de acasă, acum câteva zile, de un bărbat din comuna Alexandru Vlahuță, județul Vaslui. Acesta, care vorbea pe TikTok cu ambele fete, și cu cea de 18 ani, dar și cu verișoara tineri, care are 13 ani, a programat o întâlnire cu cea de 18 ani. Individul a venit însoțit de un tip din comuna Băcani, sat Bălțătești, dar când a ajuns la Scorțaru Nou din județul Brăila, a găsit la locul de întâlnire, un bar, doar pe minora de 13 ani, care vroia și ea să-l cunoască pe „loverul” din Vaslui. Când a văzut minora, vasluianul i-a propus să meargă la el în sat, la Bălțătești, pentru a servi un suc, dar minora nu a vrut și atunci a fost luată pe sus de individ, băgată în mașină și dusă cu forța la Băltățeni! Fata de 13 ani a trecut prin chinuri groaznice după ce a fost a bătută și violată ore întregi, minora reușind să-și sune mama într-un moment de neatenție a agresorului. Poliția din Brăila, unde a cerut mama ajutor, a intrat imediat în legătură cu IPJ Vaslui și cu victima, oferindu-i indicații și ajutor până la sosirea echipajelor de poliție vasluiene.

„La data de 23 noiembrie, la ora 17.37, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată prin apel la 112 despre producerea unei infracțiuni de viol, în comuna Băcani din județul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 3 Rurală Bârlad, au stabilit că la data de 23 noiembrie, un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 22 de ani, ar fi abuzat sexual o minoră. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate”, a declarat Mădălina Popa, purtător de cuvânt IPJ Vaslui. Minora de 13 ani a fost preluată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, unde a fost găzduită, pentru a fi efectuate primele cercetări privind fapta. Medicii au confirmat violul, minora, asistată de psihologul DGASPC Vaslui, la depunerea plângerii, iar pe 25 noiembrie fata a fost transferată la DGASPC Brăila, fiind predată de către specialiștii bârlădeni celor din Brăila. Fata va fi inclusă într-un program de consiliere psihologică, pentru a trece peste trauma produsă de cazul de viol.

Cât privește pe individul de 22 de ani din comuna Alexandru Vlahuță, acesta este, deocamdată, cercetat în libertate pentru infracțiunea de sechestrare de persoane și viol.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. O singura remarca interesanta in acest articol: „Individul […] este CERCETAT IN LIBERTATE pentru infractiunile de SECHESTRARE DE PERSOANE SI VIOL”. Huh??? Ar trebui sa i se taie bilutele, nu s-a fie lasat liber!!

  2. Iti multumim cezara pentru toate stirile minunate! tu ai promovat -o pe vulpita ,pe viorel,pe cei 7 violatori si toate rasurile de nenorociti de am ajuns sa ne fie rusine ca suntem vasluieni! esti direct raspunzatoare pentru prejudiciul de imagine adus judetului asta ! sunt convins ca un control psihiatric ar scoate la iveala probleme mari legate de sexualitatea ta! te uiti in oglinda?ca sa iti aoperi frustrarile te focusezi numai pe subiecte din astea cu violuri de parca iti doresti asa ceva !numai in vaslui se intimpla? ESTI O RUSINE !

    • Din păcate, nu mai ”spălam” imaginea asta negativă ! Am ajuns ținta glumelor tâmpite, idioate, cu astfel de ziariști.
      Toate exemplele rele, negative, la noi sunt scoase în evidență, deși se petrec peste tot!
      Cum să-și justifice și ei existența??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.