32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

S-a reunit lotul Vasluiului

REUNIRE… Fotbalistii formatiei FC Vaslui s-au reunit, sâmbãtã, la stadionul „Municipal“, la prima sedintã de pregãtire condusã de Marius Lacatus în 2010. De la acest prin antrenament a lipsit motivat, vedeta echipei, brazilianul Wesley Lopes.

Sâmbãtã, lotul “galben-verzilor“ a reluat pregãtirile în vederea returului campionatului. Singura noutate a lotului este prima achizitie a Vasluiului din acest an, bisitriteanul Lucian Sânmãrtean. Au lipsit de la reunirea lotului brazilienii Wesley Lopes, William Gerlem, atacantul Mike Temwanjera si fundasii Serge Akakpo, Dorian Andronic respectiv Silviu Bãlace, ultimul fiind accidentat. Primul antrenament din acest an a fost foarte scurt, elevii pregãtiti de Marius Lacatus au efectuat doar alergãri. Antrenorul “galben-verzilor“, Marius Lãcãtus spune cã Vasluiul merge pe douã fronturi: cupa si campionatul. “Am pornit la treabã. Avem un retur de foc, pe care ni-l dorim mai bun fatã de tur. Putem face fatã pe ambele fronturi: Cupa României si campionat. De altfel, cupa ne este la îndemânã. Dupã trei meciuri, obtii un trofeu si dreptul de participare în Europa League. Sperãm sã mai facem cîteva transferuri, pentru a ne întãri lotul si pentru a ataca ambele obiective. Atîta timp cît avem sanse, ne vom bate pentru a le atinge“, a declarat Marius Lãcãtus. Fundasul Vasluiului, Dorian Andronic este foarte aproape de a fi împrumutat la Gloria Bistrita, acesta se aflã la antrenamentele Bistritei de duminicã.

Sânmãrtean a ales performanta

Noua achizitie a Vasluiului, Lucian Sânmãrtean a efectuat primul antrenament sub culorile “galben-verzi“ si a vorbit despre viitorul sãu la echipa patronatã de Adrian Porumboiu. “Am ales Vasluiul pentru a câstiga titlu. Este o echipã care doreste sã facã performantã, ceea ce este pe placul meu. Am avut o primire frumoasã. De altfel, mã cunosc cu majoritatea jucãtorilor si nu vor fi probleme de integrare“, a spus bistriteanul.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here