spot_imgspot_img
8.1 C
Vaslui
23-feb.-2024

S-a scumpit și apa în județul Vaslui! Vezi aici cu cât au crescut tarifele!

- Advertisement -

MAJORĂRI… Începând cu data de 1 august 2021, vasluienii plătesc tarife mai mari  pentru serviciile practicate de societatea Aquavas, la apă potabilă și canalizare-epurare. Asta după ce facturile la gaz și electricitate au fost “umflate” chiar și cu 40% în urma liberalizării pieței.

Noile prețuri au fost majorate 58 de bani/mc, astfel că pentru apa potabilă produsă, transportată și distribuită pentru întreaga arie de operare, un consumator va trebui să scoată din buzunar 5,56 lei/mc, preț fără T.V.A.. Tariful pentru canalizare – epurare pentru întreaga arie de operare crește și el la nivelul de 3,65 lei mc, fără T.V.A. Ultima majorare a prețurilor avusese loc în iulie 2019, când prețul la apă potabilă a fost stabilit la 5,22 lei/mc fără T.V.A., iar cel la canalizare -epurare la 3,42 lei/mc fără T.V.A. . „Prețul pentru apă potabilă produsă, transportată și distribuită și tariful la canalizare – epurare, pentru întreaga arie de operare includ o cotă de dezvoltare, modernizare  și retehnologizare de 7%, respectiv 0,35 lei/mc pentru apă potabilă produsă, transportată și distribuită și de 0,23 lei/mc pentru canalziare- epurare, fondurile rezultate din aceste sume urmând a fi utilizate cu avizul autorităților administrative publice implicate, exclusiv pentru scopul în care au fost create”, se arată în avizul președintelui A.N.R.S.C.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Trăiască bine Huhurez și ceilalți șmecherași de pe acolo .. tic-tac, jupane, nu te umfla așa când stai puțin preajma canalelor…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.