S-a stabilit conducerea Prefecturii Vaslui: nume surpriză pentru a doua funcție de subprefect

Daniel Onofrei – Mircea Lăudatu – Mircea Gologan

BĂTUT ÎN CUIE… Biroul Politic Național al PNL a validat, luni, prefecții și suprefecții care urmează să fie deciși de către Guvern, săptămâna viitoare, în baza discuțiile avute la nivelul coaliției. “Noi am finalizat în cadrul Biroului Permanent al PNL validarea prefecților și subprefecților care urmează a fi deciși de către Guvern. După cum bine știți, în urma ordonanței care a modificat statutul prefecților, există un termen de 30 de zile pentru finalizarea procedurilor în conformitate cu ordonanța de urgență și, ca atare, noi am finalizat, practic, în cadrul partidului, toate procedurile de validare a candidaților la funcțiile de prefect și subprefect. Evident, și partenerii noștri din coaliție vor finaliza aceste proceduri, urmând ca, începând de săptămâna viitoare, Guvernul să decidă desemnarea prefecților și subprefecților în baza, evident, a discuțiilor pe care le-am avut la nivelul coaliției”, a afirmat Ludovic Orban, președintele PNL. La Vaslui, Prefectura Vaslui va fi condusă de Marcel Lăudatu, în calitate de prefect din partea PLUS, iar pentru funcțiile de suprefecți au fost propuși și votați Mircea Gologan și Daniel Onofrei, ambii de la PNL.
5 COMENTARII

  1. actuala guvernare cu numirile astea ,cu circul facut zi de zi ,vor face ca PSD sa se intoarca la guvernare pe cai mari .FAPTE ,FAPTE ,FAPTE nu vedem nimic ,Cat mai dureaza pana va numiti lipitorii de afise in aparatele bugetare ????

  2. Pai de cand e Gologan la PNL???
    Inseamna ca l-a pacalit pe Mitica cand l-a numit, initial, prefect. Ori Mitica a fost pacalit, ori Mitica a tradat PSD, pentru ca putea lesne sa-si dea seama de culoarea politica a lui Gologan. Asta intr-o logica normala, fireasca, pentru tugulan.
    Mai e insa si a treia perspectiva. Stiu ce o sa spuna Mitica in sinea lui: “Nu aveam ce face s-a intervenit pentru el dintr-o alta parte…”.
    Cu siguranta, dar acest aspect este deja “pour les connaisseurs”. 😉
    Ideea este ca nu numai strutii stau cu capul in nisip. :))

LĂSAȚI UN MESAJ