spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

S-a stins Claudiu Alexa!

- Advertisement -

Trupul neînsufletit al lui Claudiu Alexa a ajuns înapoi acasã, la Husi! În aceastã searã (1 ianuarie 2010) sicriul a fost depus la Biserica “Sfântul Gheorghe”, acolo unde toti cei care l-au cunoscut si l-au pretuit, îsi vor putea lua rãmas bun de la cel care a fost pentru foarte multi huseni, un prieten de nãdejde, un om de afaceri intransigent si, la fel de important, un liberal autentic! Îndureratã, familia lui Claudiu Alexa a transmis tuturor cunoscutilor îndemnul de a-i fi alãturi în aceste clipe extrem de grele, anuntând cã înmormântarea va avea loc duminicã, pe 3 ianuarie, la orele 13,00.

“Avem în fatã un caz dureros, care poate sã ne demonstreze aici si acum ce scurtã e viata, ce imprevizibilã si cât de nedreaptã”!

“Prea tânãr ca sã moarã, prea tânãr… Ar mai fi avut atât de multe de fãcut, de spus… Era un om de care aveam nevoie si care stia sã ajute, dacã îi cereai spijinul. Era un tip vesel, deschis, un inginer de calitate, pasionat de agriculturã. Am fost colegi de scoalã si am rãmas în relatii foarte bune. Chiar cu o sãptãmânã înainte de tragedie, am vorbit si m-a asigurat cã va fi bine, cã îsi pune sperante mari în Dumnezeu si în medici. Îmi doream sã ne întâlnim imediat ce ajungeam la Husi. Pãcat! Avem în fatã un caz dureros, care poate sã ne demonstreze aici si acum ce scurtã e viata, ce imprevizibilã si cât de nedreaptã! Claudiu nu merita asta! Sincere condoleante întregii familii”, a transmis inginerul Cornel Popa, fost coleg de scoalã al lui Claudiu Alexa, în prezent stabilit în Canada.

De reamintit cã pe 30 decembrie 2009, consilierul local Claudiu Alexa a decedat într-o clinica din Viena, dupã o luptã durã de aproape 2 ani cu o boalã nemiloasã. Vestea i-a înmãrmurit pe toti cunoscutii acestuia, care stiau cã, în ciuda afectiunii sale, Claudiu Alexa era destul de puternic pentru a face fatã oricãror provocãri. Din pãcate, destinul a fost scris altfel decât si-ar fi dorit toti cei care l-au iubit si l-au respectat cu adevãrat!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.