S-a stins! Jonathan Pârlea nu a mai rezistat! Doctorii așteaptă cu sufletul la gură rezultatul necropsiei! S-ar putea ajunge la un scenariu care ar cutremura lumea medicală

Adolescentul care a intrat în comă după o banală operație de apendicită a murit ieri la Iași! Doctorii așteaptă cu sufletul la gură rezultatul necropsiei lui Jonathan Pârlea! Cine plătește pentru moartea tânărului?

Jonathan Pârlea s-a stins din viață la Spitalul „Sf. Maria din Iași”, după 9 zile de comă. A ales calea către Ceruri, lăsând în urma lui o familie sfâșiată de durere. Cei 6 frați mai mari, împreună cu părinții, se roagă pentru sufletul lui. Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Jonathan va fi dus la IML la necropsie, pentru a stabili cauza decesului.

Jonathan Pârlea a murit la 14 ani, după 9 zile în care a stat în comă. Timp de 9 zile a fost ținut în viață prin intermediul aparatelor și al medicamentelor. În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 1:45, adolescentul a dat semne că nu mai rezistă. Medicii nu au mai putut face nimic. Astăzi, trupul său neînsuflețit va fi dus la Institutul de Medicină Legală (IML) din Iași, pentru a stabili cauza decesului. Pe data de 1 octombrie, Jonathan avea să-și vadă pentru ultima dată familia. A mers la Spitalul „Căi Ferate” din Pașcani pentru o banală operație de apendicită. Înainte de a intra în operație, a făcut un șoc anafilactic din cauza medicamentelor preanestezice. A intrat în comă și a fost transferat la Spitalul „Sf. Maria” din Iași, unde, la distanță de 9 zile, a murit.

Dr. Cătălina Ionescu: „A intrat în stop cardio-respirator și a avut disfuncție multiplă de organ”

Jonathan Pârlea a murit după 9 zile în care familia lui s-a rugat necontenit pentru o minune. A stat în moarte cerebrală timp de 9 zile. A lăsat în urma lui 6 frați mai mari și pe părinți, care abia își mai găsesc cuvintele să-și exprime durerea. Era mezinul familiei, un luptător, un copil vesel și energic. În noaptea zilei de vineri spre sâmbătă a dat semne că nu mai rezistă. În zadar medicii de la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul „Sf. Maria” din Iași au încercat să-l țină în viață. Astăzi, trupul lui va fi dus la IML Iași pentru necropsie, pentru a stabili cauza exactă a decesului. În urma necropsiei, medicii legiști ar putea afla și motivul pentru care, în ziua de 1 octombrie, a intrat în comă la Spitalul „Căi Ferate” din Pașcani. ….https://www.bzi.ro/s-a-stins-jonathan-parlea-nu-a-mai-rezistat-doctorii-asteapta-cu-sufletul-la-gura-rezultatul-necropsiei-s-ar-putea-ajunge-la-un-scenariu-care-ar-cutremura-lumea-medicala-4045476?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ