16.5 C
Vaslui
07-oct.-2022

S-a trezit cu mașina într-o groapã, iar politia l-a sfãtuit sã dea în judecatã firma executantã! (FOTO)

- Advertisement -

INCREDIBIL…Numai la Bârlad se poate întâmpla. Un sofer, care circula pe strada 1 Decembrie, în zona Policlinicii Stomatologice, a simtit la moment dat cã se scufundã, cu masinã cu tot! Din cauza executãrii unei lucrãri de canalizare în zonã, santul nu a fost acoperit corespunzãtor, ci de mântuialã! Groapa a fost acoperitã cu pãmânt umed, fãrã a se face o compactare serioasã cu strat de pietris, asa cum ar fi fost normal si legal.

„Au pus pãmântul si nici mãcar nu l-au bãtãtorit putin. A rãmas în urma lor o movilã de pãmânt umed, în care masina asta a intrat si s-a scufundat! Lucru de mântuialã! Sâmbãtã, 16 iulie, s-a întâmplat, în fata policlinicii stomatologice. A fost trimis doar un echipaj de la politia localã. Care au fãcut poze si ne-au îndrumat sã sunãm la Primãrie si la 112. Iar de la Primãrie ni s-a comunicat sã scoatem masina din groapã pe cheltuiala noastrã si sã actionãm în instantã firma constructoare”, a spus bârlãdeanul pãgubit! Lucrul de mântuialã pare sã fi devenit obisnuintã pentru echipele de muncitori care intervin asupra infrastructurii municipiului Bârlad.  Pentru cã pãmântul pus la loc în santurile pentru canalizare si apã (renumitul proiect „Fazare”, care reface canalizarea veche a orasului si reteaua de apã) nu a fost compactat corespunzãtor în piatra sfãrâmatã care acoperã carosabilul strãzilor pe unde s-a lucrat, s-a tasat, formând denivelãri ce distrug suspensiile autovehiculelor sau se scufundã masina, dupã cum a pãtit bârlãdeanul respectiv sâmbãtã. Situatia este cu atât mai gravã cu cât nu este prima masinã stricatã în acest fel, iar bârlãdenii devin din ce în ce mai nervosi. Poate se vede vreo vestã verde prin zonã, cã de poze suntem sãtui!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Este un comunicat oficial dat de reprezentantii Politiei locale pe pagina lor de Facebook Proprietarul….un circar de doi lei, s-u rcat pe autoturism cand s-a vrut ca acesta sa fie ridicat. E postata si foto cu aacest cretin. I ar ati fost manipulati de presa si de un cioban care postase pe net.

    • Cind vrei sa o sugi faci postări de genul, se vede ca un prost de polițist local a făcut o cu mana lui, probabil erau la o suieta și Vasile nu s-a dat seama.

  2. Este un comunicat oficial dat de reprezentantii Politiei locale pe pagina lor de Facebook Proprietarul….un circar de doi lei, s-u rcat pe autoturism cand s-a vrut ca acesta sa fie ridicat. E postata si foto cu aacest cretin. I ar ati fost manipulati de presa si de un cioban care postase pe net.

  3. Sper ca acest articol este o gluma sau ceva îmi scapă. Te scufunzi cu mașina pe un “drum” intr un municipiu in 2022 și ești îndrumat sa dai in judecată firma constructoare, care după mine e mai mult demolatoare. La cum s a mișcat lucrarea pentru șoseaua de centura, nu m ar mira sa rămână orașul in paragina, pentru la toamna ar trebui sa ne luam cizme de cauciuc ca sa putem ieși pe străzi. Cât despre mașini, și așa e scumpă benzina, trecem și noi pe energie verde, căruță.

    • Bravo! Articol de toată jena,pai să ne aruncam și noi în șanțurile de la construcții și să strigăm că e primarul de vină. E jenant pentru Vremea veche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.