14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

S-au bătut ca chiorii, de la un „mișto” făcut pe Facebook!

sursa foto: pressalert.ro

INCREDIBIL… Bătaie ca-n Vestul sălbatic, între două găști de tineri, una din Todirești și una din Negrești, de la o glumă făcută pe Facebook, unei rude a unuia dintre a agresori. Concret, un bărbat din Negrești a fost jignit (sau „luat la mișto”, cum se spune în limba moldo-țigănească) pe Facebook, de către unul dintre tinerii din satul Huc, comuna Todirești. Negreșteanul, simțindu-se lezat în amorul propriu, a apelat la o rudă ca să-l „învețe minte” pe miștocarul din Huc, așa că a declanșat jihadul în acceași noapte. Au fost patru agresori din Negrești, contra trei victime din Huc-Todirești, care s-au bătut până când au distrus o mașină și două victime au ajuns la spital. Și evident cei patru agresori au au fost reținuți de către poliţişti din cadrul Poliției Orașului Negrești. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Judecătorii vasluieni le-au „prescris” măsura controlului judiciar pentru 60 de zile la toți cei patru agresori.

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, sunt acum în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. „În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în noaptea de 6/7 iulie a.c., în timp ce se aflau pe strada Al. I. Cuza din orașul Negrești, pe fondul unui conflict anterior, cei patru bărbați ar fi aplicat mai multe lovituri altor trei bărbați și au distrus geamurile unui autoturism. Persoanele vătămate, trei bărbați din comuna Todirești, județul Vaslui, cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani, au suferit leziuni ce necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La data de 8 iulie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de persoanele cercetate măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, cei patru bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive. Procurorul d ecaz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile la toți cei patru agresori. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a acestora.

 

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

5 COMENTARII

 1. Multi prosti a mai produs tara asta din cauza democratiei. Marlanii scandalagii trebuiau dusi la Canal pentru 20 de ani si asemenea fapte nu s-ar fi repetat. Justitia e vinovata.

 2. https://iuliafuior.wordpress.com/2016/02/19/a-fi-sa-a-nu-fi-postac-afla-ce-inseamna-noul-cuvant/
  Iulia FUIOR
  „La polul opus forumistului, şade postacul, care vrea să facă o baie de cuvinte într-o apă secată, din care n-a rămas decât nămolul, fără vreun rol terapeutic. Este, cum se spunea într-un cotidian naţional, „animalul social pe cale de răspândire, a cărui ocupaţie zilnică este să-şi dea cu părerea despre diverse teme”.

  POSTAC, postaci, s.m. (peiorativ) Persoană care publică frecvent răspunsuri de slabă calitate sau înjurioase la articole publicate pe internet.

  Postacul e un ciupalac (vezi DEX: ciupalac, ciupalaci s. m. (glum.) ins, individ, tip; tovarăș.) care scrie comentarii. Unde? Oriunde e liber la comentarii.

  • E proasta cu diploma de jurnalist.mai sunt la mine la scara 2 două familii proaste, una mai proasta ca altă.O familie se numeste Vasiliu compusă din ” Coca” deși este o baba care are 70 de ani dar este proasta de da prin gropi si „”Valentin” un prost fara pereche, un mutalau, un prostalau care sta cat e ziua de lungă la televizor si pe banca la bloc si barfeste cat de ziua de lungă.Cealalta familie se numeste Cernat compusă din una bucată proasta Cernata, o vaca grasă care a lucrat la spital si sugea pula la bolnavi si la morti.Celalalt Prostalau se numeste tot Cernat, este un dobitoc de mosneag care mai are o besina în cur si il ia dracul la cimitir. Poate ii da domnul dracu idee sa sara in fata trenului.sa scape mai repede de chin pe cei din jurul lui.NENOROCITII !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here