-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

S-au bătut până au ajuns de la „bal la spital” și apoi sub control judiciar

- Advertisement -

FINAL DE SĂRBĂTORI CU BĂTAIE… Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, din comuna Iana, satul Hălărești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, au încheiat sărbătorile la Poliție, spital și la Parchetul din Bârlad. S-au bătut după ce au băut și, așa cum este „datina” străbună, au ajuns acum și la judecata procurorilor. Care i-a pus sub control judiciar pentru 60 de zile pe doi dintre ei, iar trei sunt cercetați în libertate!

Polițiștii Secției 8 Poliției Rurală Iana au probat activitatea infracțională a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, din comuna Iana, care au fost implicați într-un scandal produs la data de 4 ianuarie a.c., în zona unui local de alimentație publică din localitatea/comuna Iana. „În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Iana au stabilit că, în data de 4 ianuarie a.c., la ora 21.30, în zona unui spațiu comercial, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 41 de ani, din localitatea Hălărești, comuna Iana, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, ar fi amenințat și ar fi agresat persoane aflate în acel moment pe drumul public. Ulterior, acesta ar fi fost agresat de către doi dintre bărbații cercetați (în vârstă de 23, respectiv 21 de ani), fiind lovit cu pumnii. În ajutorul bărbatului de 41 de ani, ar fi sărit fiul său, în vârstă de 18 ani, care la rândul său ar fi fost agresat de cei 4 bărbați cercetați. În urma agresiunii, bărbatul de 41 de ani a suferit leziuni ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști”, a precizat agentul Mălina Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Procurorii bârlădeni, blânzi cu sentința… doi sunt sub control judiciar, iar trei bătăuși în libertate!

La data de 6 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 8 Poliției Rurală Iana au luat, față de 4 bărbați, cu vârste 21 și 47 de ani, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, bărbatul de 41 de ani, cel de la care a pornit întregul scandal, a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. „La data de 7 ianuarie 2022, cei cinci bărbați au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. În cauză, sunt cercetate, în stare de libertate, alte 3 persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani, pentru participarea la săvârșirea infracțiunilor cercetate. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPS Vaslui, Mălina Popa.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.