0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

S-au dat drept bodyguarzi și, înarmați cu bastoane și spray-uri lacrimogene, au făcut scandal într-un club, fiind reținuți de polițiști!

- Advertisement -
UPS!… Doi ieșeni, care făceau pe „agenții de pază, nefiind angajați într-un club din Bârlad, cercetați și reținuți pentru că au bătut doi tineri din Zorleni!

NU LE-A MERS CU FIGURILE… Polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut doi bărbați, cu vârste de 36 și 32 de ani, din județul Iași, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă, lovire sau alte violențe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi, plus încă unul de 41 de ani au ajuns într-un bar din Bârlad, în noaptea de 17/18 decembrie anul trecut, unde au provocat o bătaie ca-n Vestul Sălbatic. În timp ce erau cercetați, cei doi, de 36 și 32 de ani, au revenit la barul respectiv în noaptea de 14/15 ianuarie, înarmați cu bastoane și spray-uri lacrimogene, dându-se din nou drept bodyguarzi la barul respectiv, căutând scandal și răzbunare. Nu le-a mers, cei doi fiind reținuți, urmând ca astăzi, 16 ianuarie, să fie duși la Parchetul Bârlad, pentru audiere și luarea de măsuri legale.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 36 și 32 de ani, din comunele Miroslava și Aroneanu, județul Iași, care ar fi fost implicați într-o altercație produsă în noaptea de 17/18 decembrie 2022, într-un club din municipiul Bârlad, județul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în noaptea 17/18 decembrie 2022, la ora 03.30, aflate într-un club din Bârlad, persoanele cercetate (un agent de pază angajat al clubului și două persoane care nu figurau ca angajați ai clubului) ar fi intervenit să aplaneze un conflict spontan apărut între un bărbat de 21 de ani și o altă persoană. Agenții de pază falși, precum și cel angajat, ar fi agresat persoanele vătămate, doi tineri în vârstă de 21 și 17 ani, frați, din comuna Zorleni. În urma agresiunii, tânărul de 21 de ani ar fi suferit leziuni ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform concluziilor emise de către medicii legiști. „Totodată, în noaptea de 14/15 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad ar fi depistat doi dintre bărbații cercetați în cauză, care, deși nu aveau calitatea de agenți de pază angajați ai clubului, ar fi purtat bastoane telescopice metalice și spray-uri iritant-lacrimogene. În aceeași zi, 15 ianuarie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat, față de doi bărbați, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive. În cauză, un bărbat de 41 de ani, din comuna Holboca, județul Iași, este cercetat, în stare de libertate, pentru participarea la săvârșirea infracțiunilor. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate”, a menționat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. cum naiba de se aduna .. rromii , de la Miroslava si cei din zona Bd. Care pe care? Lidera rromilor din jud.Iasi este din Mironeasa ,,, si e cunoscuta de liderul romilor din Bd. De ce nu organizeaza un concurs ,, de tiganie/bataie ? sa puna arbitru de centru pe Trifan, si de rezerva pe Buzatu ..
    sa vezi atunci participare …
    Care e mai tare ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.