spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

S-au deschis înscrierile pentru “Summer Cup” – 2022

- Advertisement -
TURNEU… “Summer Cup” Vaslui, competiție de fotbal pe teren redus organizată cu ocazia Zilelor municipiului Vaslui, se reia după o pauză de trei ani. Turneul va debuta vineri, 12 august.

INVITAȚI LA MIȘCARE… Au început înscrierile pentru ediția 2022 a turneului de fotbal pe teren redus “Summer Cup” Vaslui. Competiția se reia după trei ani de pauză și va fi structurată pe trei categorii de vârstă: Open, Under 19 și Old-Boys (plus 39 de ani).

Pe parcursul a două weekend-uri, 12-14 respectiv 19-21 august, la Vaslui, se vor desfășura meciurile meciurile ediției 2022 a turneului de fotbal pe teren redus “Summer Cup”. Organizatorii anunță că se pot înscrie jucători amatori și legitimați, ultima zi în care doritorii se pot înscrie este 11 august. Turneul este organizat de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui, Primăria municipiului Vaslui, Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui și face parte din activitățile sportive ce se desfășoară cu ocazia Zilelor Culturale ale Municipiului Vaslui. Pentru participarea la “Summer Cup” Vaslui – 2022 nu se plătește taxa de înscriere și nu se percep alte taxe. Competiția va fi structurată pe trei categorii de vârstă Open (vârsta minină 14 ani), Under 19 (vârsta maximă 19 ani) și Old-Boys (vârsta minimă 39 de ani). Fiecare echipă va prezenta un tabel cu jucătorii, date de identificare și viza medicală (fotbal, minifotbal). Cei care doresc să se înscrie o pot face la adresa SummerCupVaslui@yahoo.com sau la numărul 0740.018.947. Meciurile se vor desfășura pe terenurile sintetice din oraș.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.