spot_imgspot_img
spot_img
9.7 C
Vaslui
02-dec.-2023

S-au îmbătat, s-au bătut ca chiorii și s-au trezit la Parchetul Bârlad!

- Advertisement -
BĂUTURĂ… Pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool în exces, mai multe persoane din Băcani s-au luat la bătaie!

BEȚIVANI RATAȚI… Polițiștii bârlădeni au reținut doi bărbați, de 23 și 34 de ani, din comuna Băcani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Totul s-a întâmplat la o crâșmă din comună, pe 5 august! Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a celor doi bărbați, de 23 și 34 de ani, din comuna Băcani, care au fost implicați într-o altercație, produsă la data de 5 august a.c., la un magazin din comuna Băcani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, între mai multe persoane prezente la un magazin din localitate a avut loc un conflict spontan. Acestea ar fi provocat scandal și s-ar fi lovit reciproc, rezultând vătămarea corporală a trei persoane.

„La data de 5 august a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au luat față de cei doi bărbați cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. La data de 6 august, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 7 august a.c.”, a precizat purtătoarea de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.