S-au început lucrãrile de modernizare pe strada “Stefan cel Mare” din Husi!

ACTIVITATE Constructorii care au câstigat licitatia pentru lucrãrile rãmase nefinalizate la nivelul municipiului Husi, pe strãzile trecute în planul de modernizare, s-au apucat de treabã pe strada “Stefan cel Mare”! Fiind un segment de trafic important la nivelul urbei, “Stefan cel Mare” a fost, adesea, subiectul multor nemultumiri ale cetãtenilor, sãtui sã îsi distrugã masinile în gropile ivite pe carosabil.

Transmir Murgeni si Nomis Galati reprezintã asocierea de firme care au în sarcinã finalizarea lucrãrilor de modernizare a strãzilor din Husi, în valoare de 7.910.513 lei, fãrã TVA. Pentru cã timpul permite, constructorii au început lucrãrile pe strada “Stefan cel Mare”, cea a cãrei stare extrem de rea din ultima perioadã i-a fãcut pe huseni sã fie supãrati pe administratia orasului. Desi au fost printre prioritãtile proiectului de modernizare a strãzilor, lucrãrile, la un moment dat, au încetat brusc în fazã initialã, Primãria spunând cã de vinã ar fi o serie de beciuri evreiesti descoperite în subteranul strãzii, care impun o schimbare a proiectului si noi aprobãri de la Agentia pentru Dezvoltare Regionalã “Nord Est”. “S-au început lucrãrile pe <<Stefan cel Mare>> si, dacã tine timpul cu noi, strada va fi gata cât mai curând”, a spus primarul Ciupilan.

Banii primiti în plus la buget, investiti în strãzile orasului!

Primarul Ioan Ciupilan sustine cã intentioneazã ca, anul acesta, cu sumele primite în plus, la echilibrare, de la bugetul de stat, sã propunã consilierilor locali reabilitarea unor strãzi. “Eu sper ca membrii Consiliului Local sã fie de acord cu mine, si sã aprobe investirea acestor bani, anul acesta, în refacerea strãzilor precum <<Ioan Alexandru Anghelus>>, <<Melchisedec>>, <<Aleea Scolii>>, <<Gh. Doja>>, strada <<Crucii>>, <<Fundãtura Viilor>>, “Erou Ursan”, <<1 Decembrie>>, <<Salcâmului>> si altele. În urmãtoarea sedintã de CL voi prezenta consilierilor lista lor completã. Sper ca membrii consiliului sã fie de acord. Mai sunt strãzi care au nevoie de modernizare, iar aici as putea da exemplu strada <<Sara>>, dar trebuie realizate mai întâi lucrãrile de apã-canal, prin Aquavas. Atât pe <<Sara>>, cât si pe strada <<Corni>>, <<Deal Cotroceni>>, dar si <<Cotroceni>> se lucreazã la sistemul de apã-canal”, a spus primarul Ioan Ciupilan.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ