11.4 C
Vaslui
26-mart.-2023

MINIFOTBAL | S-au oprit în faza grupelor

- Advertisement -
MODEȘTI… Inter Traian și Vaslui Juniors au fost eliminate în faza grupelor la turneul final al Cupei României la minifotbal.

ELIMINATE… Inter Traian Vaslui și Vaslui Juniors, reprezentantele județului la turneul final al Cupei României la minifotbal, s-au oprit în faza grupelor. Inter Traian a obținut o singură victorie, 3-2 cu Oradea, în timp ce Vaslui Juniors a pierdut toate cele trei jocuri.

Zilele trecute, la Sibiu, s-a desfășurat ediția 2022 a Cupei României la minifotbal. Județul Vaslui a fost reprezentat de Inter Traian Vaslui și Vaslui Juniors, echipe clasate pe locurile 2 respectiv 3 în Liga de Minifotbal Vaslui. Interiștii au fost foarte aproape de calificarea în șaisprezecimile de finală, dar au pierdut meciul decisiv cu Fit 24 Râmnicu Vâlcea, scor 1-2. În celelalte două meciuri, vasluienii au învins Topa Oradea (3-2) și au cedat în fața celor de la FC Alex Baia Mare, 2-4. Echipa antrenată de Gabi Crăciun a încheiat turneul pe locul 3 în grupă, cu trei puncte. De partea cealaltă, Vaslui Juniors a făcut deplasarea cu un lot foarte restrâns, unul dintre portari fiind nevoit să joace în atac. Așa cum era de așteptat, vasluienii au pierdut toate cele trei jocuri din faza grupelor: 2-4 cu Chimia Buzău, 1-6 cu Ares Brașov și 1-10 cu Deas Sasu Construct Alba Iulia. Vaslui Juniors a terminat competiția pe locul 4, cu zero puncte, golaveraj 4-20.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.