spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

S-au prelungit termenele pentru ajutoarele financiare din agricultură

- Advertisement -

Producătorilor agricoli care vor să ceară ajutoare financiare de la stat o pot face până la finele lunii viitoare, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ioana Muntean, citat de Mediafax.

Astfel, prin modificarea HG 755/2010 privind schema de ajutor specific acordat producătorilor de lapte de vacă din zonele defavorizate a fost permisă depunerea cererilor într-o nouă etapă, respectiv 1-29 octombrie 2010, pentru ca un număr mai mare de producători să poată beneficia de ajutor financiar comunitar.

”Termenul limită de depunere a cererilor prevăzut în HG 755/2010 a fost 31 august, dată până la care se putea face solicitarea ajutorului specific. Se modifică şi perioada de control la faţa locului, respectiv până la data de 15 noiembrie 2010 faţă de 25 octombrie a fiecărui an”, potrivit sursei citate.

Totodată, termenul limită pentru solicitările de ajutor financiar în sectorul agriculturii ecologice este de 29 octombrie 2010, în timp ce termenul pentru efectuarea controlului la faţa locului s-a prelungit cu o lună până la 15 noiembrie 2010.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.