spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

S-au reluat lucrãrile de asfaltare la Drumul Strategic Bârlad – Laza – Codãesti

- Advertisement -

VESTI BUNE… Dupã ani întregi de asteptare, vasluienii care locuiesc în comunele traversate de Drumul Strategic Bârlad – Laza – Codãesti, au motive de bucurie. Marti a început sã se toarne asfalt pe lotul 3 al drumului, în dreptul localitãtii Zãpodeni.

Lucrãrile au ajuns la stadiul turnãrii asfaltului, dupã ce constructorii de la Nomis au completat segmentul de drum judetean cu piatrã spartã si l-au pregãtit pentru asfaltare. Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, dã asigurãri cã într-o sãtpãmânã lucrãrile de asfaltare vor ajunge si în comuna Codãesti.”În aceastã sãptãmânã se toarnã primul strat de asfalt de la intersectia cu DN 15D, pe raza comunei Zãpodeni, urmând ca la începutul sãptãmânii viitoare sã fie turnat asfalt si de la intersectia cu DN 24, pe raza comunei Codãesti. În prezent, pe acest segment se efectueazã lucrãri de completare cu piatrã si pregãtire pentru asfaltare. Pânã la sfârsitul acestui an vom rezolva în mare parte problemele cele mai stringente de pe acest lot din drumul strategic”, a precizat Dumitru Buzatu. În prezent, sunt aproape de finalizare si licitatiile la loturile 1 si 2, astfel încât firmele cîstigãtoare sã continue lucrãrile încã din acest an. Drumul strategic Bârlad-Laza-Codãesti are o lungime de aproape 83 de kilometri si grupeazã patru drumuri judetene.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Să sperăm că nu iese aceeași bătaie de joc cum s-au executat lucrările de pe Barlad-Laza(de faimoasa firma transpir)…ar trebui sa se sesizeze cineva,iar în frunte cu managerul de proiect să facă cu toții un pic de pușcărie..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.