spot_imgspot_img
7.7 C
Vaslui
18-apr.-2024

Sa ramana sau sa-si faca bagajele?

- Advertisement -

OPINII… Scandalurile si situatia incertã din jurul echipei îi îngrijo-reazã si pe microbistii vasluieni care nici nu stiu ce sã mai creadã si cui sã îi ia partea în aceste situatii. Pãrerile sunt împãrtite, unii considerã cã antrenorul meritã lãsat sã îsi facã treaba în liniste, în timp ce unii s-au sãturat deja de Caro, si îl vor plecat pe acesta cât mai repede de la Vaslui. Cu totii sunt de acord într-o singurã privintã, si anume cã s-a ajuns deja prea departe cu acest scandal, iar dacã lucrurile nu se vor potoli curând, sezonul poate fi compro-mis prematur.

VOCEA MICROBISTILOR VASLUIENI

‘‘Caro e fricos’’

“Antrenorul a gresit din primele etape cu formulele cu care a insistat. Nu poti bãga în primul 11 jucãtori care abia au venit la echipã. Este normal sã îsi sarã în cap toti jucãtorii, de asta cei vechi joacã la misto. Nici antrenamentele nu le convin, e clar cã nu îl mai vor pe antrenor la echipã. Cât despre Lopez Caro, se vede cã e fricos si cã are încredere doar în jucãtorii pe care îi cunoaste deja din Spania. Dacã nu rezolvã imediat probleme de comunicare, poate sã îsi facã bagajele si sã plece., Vlad Mãlinaru.

‘‘Trebuie sã fentezi pe teren, nu sã ai fite în afarã’’

‘‘Jucãtorii sunt de vinã pentru tot ce se întâmplã acum. Ce vinã are antrenorul, e cam aceeasi echipã de anul trecut. Atunci puteau sã alerge si acum nu? Joacã antrenorul cumva? Pãi dacã esti fotbalist trebuie sã fii smecher, sã fentezi, nu sã ai fite ca mãmãligele astea. O sã vedem ce vom face cu gãlãtenii, dar mã îndoiesc cã ne revenim’’, Mihai Poteras.

‘‘Poate nu s-a acomodat în România’’

‘‘Nu prea mã pricep la fotbal, dar la meciurile Vasluiului mã uit ori de câte ori am posibilitatea. Cu totii speram ca anul acesta sã câstigãm campionatul, mai ales dupã ce am auzit cã o sã avem un antrenor ce a fost si pe la Real Madrid. Nu stiu ce s-a întâmplat de s-a ajuns asa rãu, dar nu stiu dacã e vina antrenoruolui, doar nu joacã el. Valoare cred cã are, doar nu a fost degeaba la nationala de tineret a Spaniei si la Real Madri. Poate nu s-a acomodat totusi cu România’’, Maria Chirilã.

‘‘Ar trebui sã plece de rusine’’

‘‘A stat deja prea mult pe bancã, poate sã plece. În sase etape sã nu ai decât cinci puncte, la o echipã cu pretentii de cupe europene e un lucru foarte rãu. Pãi numai la ce investitii a fãcut domnul Porumboiu ar trebui sã îi fie rusine si sã plece. De dat afarã nu cred cã îl va da, pentru cã patronul este foarte orgolios, va merge pe mânã lui pânã când va ceda’’, Costicã Hrum.

‘‘A stricat totul’’

‘‘Ce a fãcut Caro la Vaslui ca sã îi dea Porumboiu milionu ? A dãrmat tot ce s-a construit chiar dacã avem un lot peste ce am avut. A stricat tot în doar douã luni. În opt meciuri a obtinut o singurã victorie, iar aia e victoria noastrã noastrã pentru cã noi am strigat. La meciul cu Otelul fotbalistii trebuie sã câstige pentru cã si ei au nevoie de bani’’, Costicã Dascãlu.

‘‘S-a pus prea devreme presiune pe el’’

‘‘Am început într-adevãr mai greoi acest campionat dar eu zic cã atrenorul trebuie lãsat sã îsi facã treaba. S-a pus prea multã presiune pe el încã din etapa a doua, un lucru care nu mi se pare firesc. Acum dacã l-ar da afarã si i-ar da bani, i-ar da satisfactie. Solutia este introducerea, de comun acord, a unei clauze noi pe câteva etape. Sã zicem cã i se propune un nou obiectiv, cum ar fi sã facã 12 puncte în urmãtoarele 5-6 etape, iar în caz de neîndeplinire sã plece fãrã sã primescã un ban’’, Claudiu Besliu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.