spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
12-apr.-2024

Sageti dinspre Banat

- Advertisement -

Presedintele lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a început deja rãzboiul declaratiilor. Subiectul principal este “centralul” Alexandru Tudor, cel care a arbitrat partida FC Brasov – Poli Timisoara. Iancu îl acuzã pe acesta cã i-a vânat pe bãnãteni, pentru a favoriza pe FC Vaslui în întâlnirea directã.

Nici bine nu s-a încheiat partida FC Brasov – Poli Timisoara, cã presedintele bãnãtenilor a si început rãzboiul declaratiilor îndreptate cãtre echipa FC Vaslui. Frustrat probabil de faptul cã echipa pe care o patroneazã nu a reusit decât o remizã sub Tâmpa, la capãtul unui meci în care “violetii” nu au arãtat nimic, Marian Iancu a pus tunurile pe centralul întâlnirii. Boss-ul de pe ‘‘Bega’’ este ferm convins cã face parte dintr-o conspiratie ce are ca scop vânarea si slãbirea echipei sale. Iancu îl acuzã pe centralul Alexandru Tudor nu numai de faptul cã a dezavantajat-o pe Poli în întâlnirea cu FC Brasov, dar a luat si decizii care sã o ajute pe FC Vaslui, la meciul direct de sâmbãtã seara. Iancu reclamã cã echipa sa trebuia sã primeascã un penalty, si cã Magera a fost vânat de la început pentru a primi un cartonas galben, fapt ce s-a si întâmplat, motiv pentru care atacantul nu va evolua cu Vasluiul.

‘‘Suntem obligati sã învingem Vasluiul’’

„Jocul nostru a suferit la Brasov, nu s-au schimbat prea multe. E a doua oarã consecutiv când am penalty clar si nu mi-l dã Tudor, în care arbitreazã cu douã unitãti de mãsurã. Ultimul meci în care m-a arbitrat a fost cu Astra si nu mi-a dat un gol valabil si un penalty. M-am sãturat de acest Tudor si dacã Avram nu ia mãsuri o sã termin cu toleranta asta si încep scandalul. Tudor meritã sã arbitreze în Liga a 4-a! Suntem obligati sã învingem acasã Vasluiul. Trebuie sã-l arãtãm din nou cu degetul pe Tudor. Din nou a arbitrat total în defavoarea noastrã. Toti îl aratã cu degetul si nu stiu cum îl mai suportã lumea!”

„Arbitrii trebuie lãsati în pace”

„Eu cred cã arbitrii ar fi mult mai buni si nu am mai avea probleme cu ei dacã si numai dacã ar fi lãsati în pace. Dar ei sunt presati. Dacã ar putea sã se degajeze de toate adierile, influientele, speculatiile, atunci ei ar fi niste arbitri mult mai buni. La ora actualã existã un nucleu de arbitri pe care te poti baza. Sunt unii care nu mai pot fi mânjiti sau momiti, pentru cã au prestantã în ei. Sunt câtiva care ar putea arbitra fãrã probleme în Liga Campionilor si mâine dacã s-ar putea, pe lângã Balaj: Tudor, Avram, Dumitru, care arbitreazã impecabil de doi ani de zile, si încã alti câtiva.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.