spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

ȘAH | S-a încheiat ediția a 15-a a concursului național de șah “Cupa Podul Înalt”

- Advertisement -
CEL MAI BUN… Ediția a 15-a a concursului național de șah Cupa “Podul înalt” și-a desemnat câștigătorii. Cel mai bun a fost Vlad Toma, de la Palatul Copiilor Vaslui.

FINAL… Peste 50 de șahiști din Vaslui, Iași, Piatra-Neamț, Botoșani, Buzău, Bârlad, Negrești și comuna Țibana, jud. Iași, au participat la ediția a 15-a a concursului național de șah “Cupa Podul Înalt”, organizată de Palatul Copiilor Vaslui. Competiția s-a desfășurat la clubul Prietenia.

La finele săptămânii trecute, la Vaslui, a avut loc o nouă ediție a Cupei “Podul Înalt” la șah, iar marele câștigător a fost Nicolae Vlad Toma, de la Palatul Copiilor Vaslui. La categoria celor mai mici participanți, sub 8 ani, la băieți, pe locul 1 s-a clasat Alexa Rateș, urmat de Albert Căpraru și Patrick Giurgea. Nectarie Ciocoiu a terminat pe primul loc la categoria 10 ani, urmat de Albert Hurdubaie și Mircea Darie. Tot la băieți, 12 ani, Nickolas Apetrei (CSO Negrești) a încheiat pe primul loc, fiind urmat de M. Tolontan și Antim Darie. Mihai Lupu a luat locul 1 la categoria 13 ani, în timp ce Mihai Justin și Matei Macovei s-au clasat pe locurile 2 respectiv 3. La categoria 14 ani, băieți, podiumul a fost alcătuit din A. Furnică (loc 1), P. Ignat (loc 2) și B. Șenchiu (loc 3). Gabriel Boltan a câștigat competiția la sub 16 ani, fiind urmat de Denis Stănescu și Leonard Stănescu. La fete, 12 ani, Anastasia Partene a luat locul 1, urmată de Amalia Damian și Maria Ungureanu. La categoria 14 ani, fete, Ionela Ungureanu a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, urmată de Maria Marianuk și Raluca Ghințiu. Concursul a fost dominat de șahiștii de la Palatul Copiilor Vaslui și CSO Negrești. Competiția a fost organizată de profesorul Constantin Grosu și a fost arbitrată de Gică Scarlat, din Negrești.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.