Sahistii bârlãdeni au rãmas în Divizia B a Federatiei Nationale de Sah! (FOTO)

NU AU PROMOVAT… Bârlãdenii care au jucat pentru promovarea în prima ligã a sahului din cadrul Federatiei Nationale de Sah, au iesit pe locul trei, rãmânând în a doua ligã. “Fiind cãpitanul de echipã al acestui club, pot sã spun cã sunt foarte mulțumit cum am ales echipa. Putea sã fie mai puternicã, dar n-am reusit sã lãmuresc pe unii de la CS de sah “G. Nestian” din Bârlad sã-si onoreze clubul la care sunt legitimați.”, a precizat Ioan Mocanu, cãpitanul echipei din Bârlad.

În perioada 2 – 4 octombrie, Federația Românã de sah, în colaborare cu CS “Sergentul” Vaslui, Primãria Vaslui si DJTS Vaslui a organizat „Campionatul național de sah pe echipe divizia B” – seria Nord – Est, în sala de joc, Clubul Prietenia Vaslui. Clubul de sah „ Gheorghe Nestian ” reprezentat de Jean Mocanu, presedinte sah si coordonator al acestui club care îsi desfãsoarã activitatea la Cercul Militar Bârlad, a participat cu echipa formatã din: Petrisor Gavrilã, de profesie jurist, transferat de la CS Gambitul Damei Ploiesti, Prahova la “Gheorghe Nestian”, Cezar Tiberiu Crãescu, Ioan Mocanu si juniorul Sebastian Andrei Postolache, un fost elev al Cercul Militar Bârlad. Clubul “Sergentul” din Vaslui s-a clasat pe locul I, promovând în divizia A, pe locul II s-a clasat Clubul de Sah “Diana” din Galati, iar pe locul III s-a clasat Clubul Sportiv de Sah G. Nestian din Barlad.

“Fiind cãpitanul de echipã al acetui club, pot sã spun cã sunt foarte mulțumit cum am ales echipa. Putea sã fie mai puternicã, dar n-am reusit sã lãmuresc pe unii de la CS Sah G. Nestian din Barlad sã-si onoreze clubul la care sunt legitimați. N-am avut nici jucãtor de rezervã cu toate cã regulamentul prevede asa ceva.”, a precizat Ioan Mocanu.

Clubul CS Sah G. Nestian din Bârlad s-a întors de la concurs cu trei cupe si sase medalii. Petrisor Gavrilã a luat locul I, cupã si medalie, pentru cele mai multe puncte realizate, 6 din 7. Sebastian Andrei Postolache a luat locul II, cupã si medalie, puncte realizate 5 din7.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ