Salt mortal: Vulpita si Viorel, de la “Acces Direct”, în Parlament!

IREAL... "Vulpita" mincinoasã si sotul încornorat au reusit cu lejeritate sã ducã într-un ridicol total, pânã si Parlamentul României

VIATA BATE FILMUL!

SCENE DIN KAFKA!… Vulpita-Veronica si sotul Viorel, sotii asistati social de la Blãgesti, care, de aproape o lunã, fac circul de pe lume la “Acces Direct”, au socat audienta! Ieri, acestia au fost în Parlamentul României, unde au asistat la sedinta Comisiei pentru Agriculturã. Scena aproape irealã a fost cu atât mai ridicolã, cu cât parlamentarul Alexandru Stãnescu, presedintele comisiei, i-a anuntat pe cei doi caraghiosi ca pe niste personalitãti, venite cu televiziunea dupã ei, ca sã fie pãrtasi, la marile decizii ale tãrii. N-au mai apucat producãtorii emisiunii sã arate imaginile, însã urmeazã ca publicul “Vulpitei” si al lui Viorel, sã vadã întâlnirea de nivel înalt, între sotii Stegaru si presedintele Stãnescu. Dacã Vulpita-Veronica s-a cam plictisit la Parlament si iar a apucat-o dorul de…dentist, Viorel a pãrut foarte interesat si, din noua posturã de vedetã TV, le-a dat câteva sfaturi conducãtorilor tãrii. “Sã facã locuri de muncã si sã facã o singurã lege. Nu o mie si niciuna bunã”, i-a atentionat Viorel Stegaru pe parlamentarii din legislativul României. Sigur, toatã situatia ar fi putut pãrea doar o scenã absurdã din scrierile lui Kafka, dacã nu ar fi fost filmat întregul moment, cu cei doi nerozi, dusi în Casa Poporului, ca sã asiste la comisiile parlamentare si sã stea la discutie cu presedintele comisiei pentru agriculturã.

“Ce e în neregulã cu tara asta? Ce se întâmplã cu noi, dacã Vulpita si Viorel merg în Parlament si poartã discutii, iar lumea îi opreste pe stradã, ca sã facã poze cu ei?!”, acestea au fost întrebãrile pe care un vlogger celebru le-a lansat îndatã dupã ce producãtorii emisiunii “Acces Direct” au difuzat imagini cu Veronica si Viorel Stegaru, în Parlament. Zadarnic au curs rãspunsurile, în care cei doi protagonisti de la Blãgesti au fost fãcuti în fel si chip, cãci, pânã una-alta, realitatea…bate filmul! Asistatii social din judetul Vaslui, plecati la Bucuresti ca sã rezolve cazul închipuit al sotiei rãpite si violate, au fost fãcuti vedete de producãtorii celebrei emisiuni, într-un parteneriat evident cu publicul telespectator, care îi cere, searã de searã, la TV. Pentru ca telenovela sã meargã mai departe, producãtorii de la „Acces Direct” au identificat altã…gãselnitã. I-au dus pe cei doi prostãnaci în Parlament. Mãcar i-au îmbrãcat frumos, iar “Vulpitei” i-au dat posetã. Dacã pe Veronica a luat-o rãul, când a dat cu ochii de parlamentari, vrând sã meargã musai la dentist, Viorel s-a ridicat la nivelul asteptãrilor. Bãrbatul care, la 33 de ani, are doar 2 luni pe cartea de muncã, însã ani întregi în care a fost asistat social, a purtat chiar o discutie cu însusi presedintele comisiei pentru agriculturã, despre pesti si cormorani. Nu, nu este nicio glumã! Sigura problemã e cã Viorel de la Blãgesti n-a prea înteles care e treaba cu “hormonarii”, pe care, oricum, îi voia morti, spre binele…pestilor.

Ce ti-e “Acces Direct”? Ce ti-e Parlamentul României!? Tot un circ si-o panaramã!

Multi au fost de-a dreptul siderati când au vãzut cum emisiunea cu “Vulpita” mincinoasã si sotul încornorat reuseste cu atâta lejeritate sã ducã într-un ridicol total, pânã si Parlamentul României. De partea cealaltã, au fost telespectatorii mai relaxati,care au înteles de unde atâta zâmbet larg si atâta condescendentã pe fata deputatului Alexandru Stãnescu, pe perioada cât a fost gazda celor douã vedete TV, Veronica-Vulpita si Viorel Stegaru. “Ce ti-e “Acces Direct”? Ce ti-e Parlamentul României!? Tot un circ si-o panaramã! De aceea s-au si înteles atât de frumos! De aceea, domnul deputat Stãnescu era asa de onorat cã vorbeste cu omologii sãi de la emisiunea Mirelei Vaida! Altfel nu existã nicio explicatie”, au comentat internautii. Partea proastã este cã Vulpita a prins la…ranã, într-un moment total nepotrivit, cãci femeia a stat toatã editia de ieri trântitã pe o canapea, acuzând dureri de burtã, din cauza orezului mâncat în capitalã. Pânã îi trece “Vulpitei” indigestia, imaginile cu dialogul halucinant dintre seful comisiei parlamentare pentru agriculturã si Viorel Stegaru din Blãgesti au fost amânate. “Dar vãd cã te opreste lumea pe stradã, faceti poze. De ce nu candidezi?”, l-a întrebat pe Viorel jurnalistul Sorin Ovidiu Bãlan. “Da, mã gândesc. Poate îmi depun candidatura la Primãrie”, a anuntat, sigur pe sine, puturosul din Blãgesti.

Blãgestiul are orgoliu: un sãtean beat critã a atacat echipa emisiunii, dar a fost sãltat de Politie!

Si cât Viorel se gândeste la politicã, “Vulpita” tot cu…violurile întretine emisiunea. Acum a fãcut detectorul de minciuni, care a arãtat cã a spus adevãrul , când si-a acuzat nasul cã a atacat-o cu gânduri necurate. Repede au fost trimisi iar la Blãgesti reporterii. Au transmis, sãracii, în direct din poarta soacrei Ilinca Stegaru, au prezentat-o si pe nasa al cãrei bãrbat a poftit la “Vulpitã”… Numai cã toatã desfãsurarea de forte din sãtucul uitat de lume a ajuns sã îi enerveze la culme pe sãteni. Unul, Gigel, beat turtã si nervos, a mers tintã asearã la echipa de transmisie, a amenintat reporterita si cameramanul si a început sã le strice aparatura. Politia pãrea de negãsit, iar reporterita, biata de ea, tremura ca varga. “Plecati de aici. Sã termine Antena 1 cu Blãgestiul”, striga individul. Dupã apeluri din studio, Politia s-a gândit sã vinã si ea… L-a luat pe scandalagiu, dar si pe reporteri, mutând balamucul la sectia de Politiei din Murgeni. “Ne revedem mâine searã”, a spus, zâmbitoare, prezentatoarea emisiunii, convinsã fiind cã circul cu vasluienii fãrã minte a fãcut un rating bun si de data aceasta.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ