spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

Salvamont: 26 de persoane salvate în ultimele 24 de ore. Patru dintre ele au fost preluate cu elicopterul SMURD

- Advertisement -

Un număr de 26 de persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore de către salvamontiştii din țară, în urma mai multor operațiuni de intervenție. Patru dintre ele au avut nevoie de ajutorul elicopterului SMURD.

Potrivit Dispeceratului Naţional Salvamont, în ultimele 24 de ore s-au primit 23 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor:

câte trei apeluri pentru Salvamont Maramureş şi Salvamont Borşa,

câte două apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, Salvamont Prahova şi Salvamont Buşteni, Salvamont Bihor, Salvamont Sibiu şi Salvamont Argeş,

câte un apel pentru Salvamont Sibiu, Salvamont Neamţ, Salvamont Dâmboviţa, Salvamont Suceava, Salvamont Cluj, Salvamont Caraş Severin – Caransebeş, Salvamont Bacău, pentru Judeţul Alba şi pentru Judeţul Mureş.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 26 de persoane, trei dintre acestea fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi patru persoane au fost predate la elicopterul SMURD pentru transport aerian la spital”, precizează duminică Dispeceratul Naţional Salvamont, într-o postare pe pagina de Facebook.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/salvamont-26-de-persoane-salvate-in-ultimele-24-de-ore-patru-dintre-ele-au-fost-preluate-cu-elicopterul-smurd-2462811

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.