spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
13-apr.-2024

Salvare dramatică în SUA. O femeie a fost scoasă dintr-un camion care atârna în gol pe marginea unui pod

- Advertisement -

Pompierii din Louisville au salvat vineri o femeie care se afla la volanul unui camion, după ce aceasta a intrat cu autovehiculul în structura Podului Clark Memorial. Operațiunea de salvare a fost una dramatică din cauza pericolului ca femeia să cadă, cu tot cu autotrenul la volanul căruia a rămas blocată după coliziune, în râul Ohio, transmite CBS .

Accidentul cu mai multe vehicule a avut loc la scurt timp după prânz, a raportat WLKY, afiliat CBS. Departamentul de poliție din Louisville a declarat că în accident au fost implicate două vehicule de pasageri, o camionetă și o remorcă comercială cu semi-tractor. Doi pacienți dintr-unul dintre vehiculele implicate în această coliziune au fost transportați la spital cu răni grave care le puneau viața în pericol, a declarat poliția. Ambele părți ale podului au fost închise, pentru ca pompierii și medicii să îi poată salva pe oameni. Pompierii au folosit o scară și au montat un sistem de scripeți pentru a o prinde în siguranță cu frânghia pe șoferița care se ruga să fie salvată.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/salvare-dramatica-in-sua-o-femeie-a-fost-scoasa-dintr-un-camion-care-atarna-in-gol-pe-marginea-unui-pod-2708669

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.