spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
21-feb.-2024

Salvarea spitalelor vine de la societatea civilă. Masă chirurgicală modernă donată Spitalului Botoșani

- Advertisement -

Spitalul pentru copii din Botoșani, dotat cu tehnologie de ultimă generație din banii unei asociații. Este vorba despre o masă de operație ultra-modernă, de 17.000 de euro.

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean „Mavromati” Botoșani a primit o donație importantă de la Asociația „Salvează o inimă”.

Mai precis, este vorba despre o masă chirurgicală ultra-modernă care lipsea spitalului. Este un echipament medical care a costat 17.000 de euro și care va facilita operațiile pentru copii, reducând timpii de intervenție. ”După lungi discuții cu domnul doctor Ceică Alin, am reușit într-un final să donăm secția de Chirurgie pediatrică a Spitalului Mavromati din Botoșani cu masa electrică de operație ET300C . Este un produs de ultimă generație pe acest segment. Intervențiile chirurgicale pe această masă vor fi mult mai ușor de realizat și mai puțin dureroase pentru cei mici”, a precizat Vlad Plăcintă, reprezentantul Asociației „Salvează o inimă”. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/botosani/salvarea-spitalelor-vine-de-la-societatea-civila-2203281.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.