2.1 C
Vaslui
28-ian.-2022

Salvat din streang, în ultimul moment, dupã un live pe Facebook

PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE!

BUN SI LIVE-UL LA CEVA… Un bãrbat de 31 de ani din Bârlad a fost salvat în ultima clipã din streang, dupã ce un prieten din Bucuresti a alertat politia la 112! Bârlãdeanul cu intentii sinucigase îi mãrturisise în acea searã prietenului din Bucuresti, pe Facebook, faptul cã intentioneazã sã îsi punã capãt zilelor! I-a trimis si o pozã apoi a fãcut, se pare, un live, prin care arãta cã nu glumeste, ceea ce l-a speriat pe bucurestean. Inspirat, acesta a sunat la Politia Bârlad, unde a anuntat ceea ce se întâmplã. De apreciat este însã si reactia rapidã a politistilor bârlãdeni, care nu au ezitat sã plece imediat la locuinta bãrbatului cu intentii sinucigase. În ultimul moment, tânãrul de 31 de ani a fost salvat din ghearele mortii, iar în prezent este internat la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Vaslui.

Cauza pentru care tânãrul din Bârlad a vrut sã se omoare este, spun apropiatii, legatã de o dezamãgire sentimentalã. Ar fi fost recent pãrãsit de iubitã. Bãrbatul, un cunoscut meserias în constructii, a vorbit pe 16 august seara, cu un amic din Bucuresti, pe Facebook si i s-a confesat acestuia, mãrturisind cã vrea sã se spânzure, ca sã termine cu viata. Prietenul a încercat sã-l convingã sã se rãzgândeascã, dar se pare cã tânãrul bârlãdean a intrat live si a început „operatiunea” atârnatul de grindã, iar bucuresteanul a intrat în panicã! A sunat imediat la 112, la Politia Bârlad si le-a comunicat oamenilor legii ce se întâmplã! A fost anuntat si SAJ Vaslui, iar o ambulantã cu un asistent medical prezent în substatia Bârlad au alergat la fata locului. Aici au gãsit familia tânãrului, linistitã, fãrã sã stie ce plãnuia acesta! Ba chiar au spus politistilor cã bãrbatul este bine, cã era mai înainte prin curte si cã nu a dat niciun semn cã ar avea vreo intentie atât de sumbrã. Totusi, la insistentele politiei, au plecat sã îl caute prin locuintã. Dupã câteva clipe, l-au gãsit de tânãrul de 31 de ani, în podul casei, când tocmai se atârnase de grindã! Acesta nu intrase încã în stop cardio-respirator, însã deja horcãia, semn cã se sufoca. A fost dat jos din streang de asistentul de pe ambulantã, care a început manevrele de resuscitare, chemând si ambulanta cu medic. „Am fost solicitat la un caz aparte la Bârlad, duminicã seara, în jurul orelor 22.00. Victima, un bãrbat de 31 de ani, care avusese o tentativã de sinucidere prin spânzurare, a fost datã jos din streang de asistentul nostru de pe ambulanta sositã prima la fata locului. Bãrbatul a fost intubat si stabilizat, fiind transportat în comã profundã la Spitalul Judetean Vaslui, unde a fost predat la UPU”, a precizat medicul urgentist Daniel Ungureanu.

Norocul bârlãdeanului: bucuresteanul inimos, politistii prompti si medicii buni!

Am aflat de la directorul medical al SJU Vaslui cã tânãrul bârlãdean este acum în afara oricãrui pericol. „A fost astãzi (ieri – n.r.) externat de la ATI Reanimare si este internat la Sectia Psihiatrie, este constient, cooperant si face tratament”, a spus medicul Lelia Croitoru, directorul medical al SJU Vaslui.

„Pe 16 august, la orele 21.21, prin 112, Politia Bârlad a fost sesizatã de o persoanã din Bucuresti, cu privire la faptul cã un prieten de al sãu, din Bârlad, i-a trimis o fotografie si un mesaj, cu intentia de a se spânzura. La fata locului a fost trimis imeiat un echipaj de politie, care a constatat cã cele sesizate se confirmã. Un bãrbat de 31 de ani a fost preluat de ambulantã si transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. În cauzã s-a deschis un dosar de cercetare penalã pentru vãtãmare corporalã din culpã, în care se fac în prezent cercetãri pentru stabilirea situatiei de fapt”, a spus Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here