spot_img
14.8 C
Vaslui
04-iun.-2023

SALVATI DE SPARTANI

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Salvatorii au câstigat prima editie a “Winter Cup”

CEI MAI BUNI… Prima editie “Winter Cup”, la fotbal în salã a fost adjudecatã de Salvatorii, formatie care a obtinut trofeul datoritã golaverajul mai bun. Pe locul doi s-a clasat Finante Publice, în vreme ce Spartanii a terminat pe treapta a treia a podiumului.

Calificate în ultimul act al competitiei, Salvatorii, Spartanii si Finante Publice au jucat între ele pentru a decide câstigãtoarea primei editii a “Winter Cup”, competitie organizatã de Asociatia Judeteanã de Fotbal, în colaborare cu DJTS Vaslui si CS Viitorul. În primul meci, “pompierii” au trecut de Spartanii cu 3-1, dupã ce Moraru si compania au condus cu 1-0. În cea de a doua partidã, Salvatorii a întâlnit pe Finante Publice, meci care era considerat decisiv în ceea ce priveste câstigãtoarea turneului. “Finantistii” s-au impus cu 2-1 si nu aveau nevoie decât de o remizã în ultimul meci cu Spartanii, pentru a-si adjudeca trofeul. Nu a fost sã fie, pentru cã Spartanii au fãcut cel mai bun meci al lor în aceastã competitie si au trimis cupa cãtre “salvatori”, datoritã golaverajului. Toate cele trei echipe au acumulat câte trei puncte, diferenta pentru stabilirea locurilor de pe podium fãcându-se la golaveraj. Meciurile din finalã au fost foarte echilibrate, drept dovadã cã între echipe nu a existat o discrepantã valoricã foarte mare.

Premii pentru cei mai buni jucãtori

Golgeterul competitiei a fost declarat Severin Tãnase de la FC Murgeni, cu nouã reusite, goluri marcate în trei jocuri, în timp ce premiul pentru cel mai bun jucãtor l-a primit Adrian Fânariu (Spartanii). Titlul pentru cel mai tehnic jucãtor l-a primit Lucian Cozma (Dinamo Vaslui), iar Bogdan Onciu (Inter Traian) a fost declarat cel mai bun portar. De asemenea, s-au mai acordat diplome pentru cel mai fair play jucãtor, Cristian Soldan (Finante Publice) si cel mai frumos gol, Alin Moraru (Spartanii).

Semifinale:

Salvatorii – Dinamo Vaslui 4-2

Inter Traian – Spartanii 1-2

Finante Publice – Real Madrid 5-1

Rezultatele meciurilor din finalã:

Spartanii – Salvatorii 1-3

Finante Publice – Salvatorii 2-1

Spartanii – Finante Publice 3-2

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.