19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Samuel L. Jackson, despre una dintre cele mai mari temeri din viața sa. De ce a ales să joace în „The Last Days of Ptolemy Grey”

Samuel L. Jackson a vorbit zilele acestea despre una dintre cele mai mari temeri ale sale care-l macină mereu: frica de a dezvolta boala Alzheimer. Într-o discuție cu The i News, despre interpretarea sa din serialul „The Last Days of Ptolemy Grey”, în care actorul în vârstă de 73 de ani joacă un personaj diagnosticat cu Alzheimer, Samuel a mărturisit că rolul a fost unul foarte personal pentru el, având în vedere lupta mamei și bunicului său cu această cumplită boală neurologică.

„După ce au plecat dintre noi, am devenit tot mai hotărât să spun această poveste”, a explicat el. „Asigură-te că lumea înțelege că cei pe care i-au iubit sunt încă acolo, în interiorul acelei ființe, astfel încât nu te poți debarasa de ei. Trebuie să ai grijă de ei și să-i iubești ca și cum ar contribui la fel ca la început în viața ta.”

Actorul american va juca într-o piesă la sfârșitul acestui an și a mărturisit: „Nu știu dacă voi mai putea învăța la fel de ușor atât de multe dialoguri. Dar știind că pot să mă trezesc în fiecare zi, să citesc dialogul, să fac toate aceste lucruri, mă ajută să elimin teama de a fi prins genetic în aceeași situație ca părinții și bunicii mei.”…https://www.filmnow.ro/stiri/samuel-l-jackson-despre-una-dintre-cele-mai-mari-temeri-din-viata-sa-de-ce-a-ales-sa-joace-in-the-last-days-of-ptolemy-grey-76194

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here