spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

San Francisco va plăti persoane din medii sărace cu 300 de dolari fiecare ca să nu împuște oameni

- Advertisement -

Un nou program din San Francisco va plăti oameni care sunt în risc de a împușca alte persoane să nu facă acest lucru și astfel să reducă violența armată în oraș, transmite Newsweek.

Bursa Dream Keeper (Paznicul Viselor) va demara în octombrie și va plăti 10 indivizi cu 300 de dolari fiecare lunar, pentru ca aceștia să nu tragă cu arma, a declarat, pentru Newsweek, Sheryl Davis, director executiv al Comisiei pentru Drepturile Omului.

Davis a explicat că programul nu este unul „tranzacțional”, însă se va concentra mai degrabă pe investiții în comunitățile cele mai afectate de violență.

„Nu este așa cum îl văd unii oameni. Nu este atât de tranzacțional precum «Uite câțiva dolari ca să nu faci ceva rău», însă este de fapt vorba despre cum ne ajutați să îmbunătățim siguranța publică în cartier”, spune ea.

Participanții vor avea consilieri pe viață și vor fi considerați „ambasadori ai comunității” care lucrează la a preveni violența. Ei vor lucra la dezvoltarea lor profesională, personală și comunitară și vor fi priviți ca „parteneri” în interacțiunile cu membrii comunității și în diminuarea violenței.

Programul țintește să ajungă la cauzele violenței, „care în atât de multe feluri sunt economice”, spune Davis. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/san-francisco-va-plati-persoane-din-medii-sarace-cu-300-de-dolari-fiecare-ca-sa-nu-impuste-oameni-1663431

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.