Săndel din Lățești: beat „țeapăn”, fără permis la volan, deși este sub control judiciar!

INCREDIBIL… Săndel, din suburbia Lățești a orașului Murgeni, a făcut-o din nou, lată! Acesta a demonstrat că nimic nu poate sta în calea voinței sale de a-și conduce Opelul din ogradă! Nici măcar faptul că era sub control judiciar de pe 14 martie, de un procuror milos, pentru că mai fusese prins pe 11 și 13 martie, beat la volan și fără permis de conducere! Săndel M., de 50 de ani, s-a îmbătat bine și s-a urcat la volanul mașinii, pentru o plimbare nocturnă. A dat însă nas în nas, din nou, cu poliția rutieră din Murgeni, care imediat l-a oprit în trafic și văzându-l că abia se ține pe picioare de beat ce era, l-au pus să sufle în alcooltest. Polițiștilor nu le-a venit a crede ochilor când au citit rezultatul: 3,03 mg/l alcool pur în aerul respirat! I-au făcut pe loc încă un dosar penal. Să vedem și noi acum ce pedeapsă va primi Săndel, spaima șoferilor din Murgeni, pentru că în timpul controului judiciar a ignorat complet respectarea legii! Poate va ajunge de această dată în fața judecătorului de drepturi și libertăți!

Săndel Mitrofan din Lățești, o suburbie a orașului Murgeni, român sadea și rudă cu un mare farmazon, după ce a scăpat ca prin urechile acului de o arestare, a fost din nou prins la volanul Opelului din ogradă, cu o alcoolemeie record! Nici mai mult, nici mai puțin decât 3,03 mg/l alcool pur în aerul expirat! Adică peste 6 la mie alcoolemie în sânge! Mai pe românește, omul era pulbere de beat! După ce și-au revenit din uluire văzând rezultatul alcooltestului, polițiștii l-au dus la spitalul din Murgeni unde i s-au recoltat probe de sânge, i-au întocmit raportul de constatare a infracțiunii, și urmează să prezinte dosarul penal la procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Săndel, spaima șoferilor din Murgeni, este deja sub control judiciar! Ce urmează?

În urma probatoriului administrat pe 14 martie a.c., polițiștii l-au reținut pe Săndel Mitrofan pentru o perioadă de 24 ore, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispusă o măsură preventivă. Procurorul de caz a instituit asupra lui Săndel Mitrofan, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, din data de 14 martie până pe 15 mai.

Isprăvile pentru care a primit controlul judiciar! Urmează arestarea preventivă?

Vă reamintim că Săndel Mitrofan, a fost reținut de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”,”conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, încă de două oprit în această lună! Spaima șoferilor din Murgeni n-a ținut cont că nu are dreptul de a conduce Opelul din ograda sa, și a plecat prin Murgeni, să „testeze” probabil vigilența tinerilor agenți de poliție, angajați în cadrul Poliției Orașului Murgeni. „În data de 11 martie a.c., ora 20:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni aflați pe strada Coman Ghenuță, din Murgeni, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Murgeni. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost condus la spitalul din Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Săndel Mitrofan, neliniștit și fără frică, nu s-a lăsat intimidat de dosarul penal întocmit, fiind depistat și în cursul zilei de sâmbătă, 13 martie a.c., ora 18.35, în timp ce conducea Opelul din odrada sa, pe drumul județean DJ 244, în localitatea Sărățeni, orașul Murgeni. „În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatului de 50 de îi fusese suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din data de 11 martie a.c.. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un spital din orașul Murgeni unde a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.”, a precizat în continuare Bogdan Gheorghiță. Pe 29 martie, Săndel Mirofan, spaima șoferilor și a pietonilor din Murgeni, va ajunge în fața procurorului de caz, care deja l-a „miluit” odată cu controlul judiciar.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ