Sãndel, spaima soferilor din Murgeni: beat la volan si fãrã permis, douã zile la rând!!

INCREDIBIL…Un bãrbat din Murgeni, suburbia Lãtesti, a demonstrat cã nimic nu poate sta în calea dorintei sale de a-si conduce Opelul din ogradã! Nici mãcar faptul cã nu posedã permis de conducere! Sãndel M., de 50 de ani, s-a îmbãtat bine, s-a urcat la volanul masinii, pentru o plimbare nocturnã. A dat însã nas în nas cu politia rutierã din Murgeni, care imediat l-a oprit în trafic si, vãzându-l beat si fãrã permis, i-au fãcut pe loc dosar penal. Sãndel nu s-a lãsat cu una cu douã si, chit cã oamenii legii erau cu ochii pe el, acesta a pornit a doua zi, din nou cu Opelul la plimbare. De data asta, când s-a întâlnit cu politistii, s-a decis sã fie „vehement”! A fãcut scandal, a suflat în alcooltest, iar când a realizat cã 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat înseamnã cam 2 la mie alcoolemie în sânge, a refuzat categoric sã i se recolteze probe biologice. Acum stã cuminte 60 de zile!

Sãndel M, din Lãtesti,o suburbie a orasului Murgeni, român sadea, a fost retinut de cãtre politistii din cadrul Politiei Orasului Murgeni, fiind bãnuit de comiterea infractiunilor de “conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”,”conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere” si “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. Spaima soferilor din Murgeni n-a tinut cont cã nu are dreptul de a conduce Opelul din ograda sa, si a plecat prin sat si prin Murgeni, sã „testeze” probabil vigilenta tinerilor agenti de politie, proaspãt angajati în cadrul Politiei Orasului Murgeni.

„În data de 11 martie a.c., ora 20:20, politistii din cadrul Politiei Orasului Murgeni aflati în exercitarea atributiilor de serviciu pe strada Coman Ghenutã, din Murgeni, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, condus de cãtre un bãrbat în vârstã de 50 de ani, din Murgeni. Întrucât bãrbatul emana halenã alcoolicã, a fost condus la spitalul din Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Numai cã Sãndel M, nelinistit si fãrã fricã, nu s-a lãsat intimidat de dosarul penal întocmit, fiind depistat si în cursul zilei de sâmbãtã, 13 martie a.c., ora 18.35, în timp ce conducea Opelul din odrada sa, pe drumul judetean DJ 244I, în localitatea Sãrãteni, orasul Murgeni.

„În urma verificãrilor efectuate, politistii au constatat cã bãrbatului de 50 de îi fusese suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din data de 11 martie a.c.. De asemenea, fiindcã bãrbatul emana halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un spital din orasul Murgeni unde a refuzat sã se supunã prelevãrii de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.”, a precizat în continuare Bodan Gheorghitã.

În urma probatoriului administrat, ieri, 14 martie a.c., politistii l-au retinut pe bãrbat pentru o perioadã de 24 ore, acesta fiind prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad pentru a fi dispusã o mãsurã preventivã. Procurorul de caz a instituit mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ