33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Sandrea Bullock a dezvăluit care este singurul rol pe care și-ar fi dorit să nu-l interpreteze: „Încă îmi e rușine”

Sandra Bullock a dezvăluit în cadrul unui interviu că există un film în care și-ar fi dorit să nu joace.  Actrița a mărturisit că producția cinematografică „nu a avut sens” și că este și acum rușinată de apariția ei. 

În timpul unui interviu alături de actorul din „The Lost City”, Daniel Radcliffe, pentru TooFab, aceștia au fost întrebați dacă există filme pe care și-ar fi dorit să nu le facă după ce au văzut reacția fanilor. Sandra Bullock a făcut o retrospectivă a carierei sale și a dezvăluit că filmul „Speed 2” este filmul de care este și acum jenată.

„Există un film la care nu a venit nimeni și încă îmi e rușine că am jucat în el. Se numește Speed 2. Am mai vorbit despre el. Nu are sens. Acțiunea este concentrată pe o barcă lentă care merge încet spre o insulă. Este un film pe care mi-aș fi dorit să nu-l fac. Au venit foarte puțini fani, printre care și tu”, a răspuns actrița în vârstă de 57 de ani, referindu-se la intervievator…https://www.filmnow.ro/stiri/sandra-bullock-a-dezvaluit-care-este-singurul-rol-pe-care-si-ar-fi-dorit-sa-nu-l-interpreteze-inca-imi-e-rusine-76488

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here