Sandu din Vizureni a sãrit pe croitoreasa satului sã o violeze, dar a fost pus la respect cu o furculitã (AUDIO)

EXCLUSIV… O bãtrânicã în vârstã de 77 ani, din satul  Vizureni, comuna Tutova, s-a apãrat cu o furculitã, în lupta cu un individ de 52 de ani  din vecini, care voia sã o violeze. Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare, când bunica l-a primit în curte pe Sandu Iordache, dupã ce acesta a pretins cã vrea ca bãtrâna, croitoreasã în sat, sã îi repare o pereche de pantaloni  rupti.  La un moment dat, individul a început sã o ia de solduri pe biata bãtrânã, chipurile sã îi arate cam cum ar vrea sã îi strâmteze pantalonii. Femeia a intuit cã vecinul nu are gânduri curate si astfel a început sã se lupte cu atacatorul. Acesta o înghesuia, o smucea, a aruncat-o pe pat, însã bãtrâna  a reusit  sã punã mâna pe o furculitã si sã îl rãneascã pe atacator. Aproape o orã  s-a chinuit bãtrâna sã scape de agresorul care, vãzând cã victima sa nu se lasã si strigã cã cheamã Politia, a fugit  la un moment dat. I-a cerut însã sã nu divulge nimãnui cele  întâmplate, promitîndu-i  drept  rãsplatã… o bucatã de carne, atunci când va tãia porcul de Crãciun! Politia face  cercetãri privind comiterea infractiunii de tentativã de viol, cu autorul, deocamdatã, în libertate. Sãtenii  spun cã individul este  unul care face destule probleme în sat, dar este sustinut „politic” de un consilier local de la Primãria Tutova. 

Experientã  traumatizantã pentru o bãtrânã de 77 de ani, din satul Vizireni, comuna Tutova. Pe data de 12 noiembrie, în jurul orelor 11.30, ziua în amiaza mare, femeia s-a trezit cu un vecin de 52 de ani, un bãrbat cu care  ea  evita sã aibã de-a face, fiind cunoscut ca un individ destul de periculos. Biata femeie  avea  dreptate  sã se teamã de Sandu Iordache, deoarece  acesta a încercat  sã o violeze, sãrind efectiv pe cea care putea sã-i fie mamã! Bãtrâna din Vizureni, care locuieste singurã, a povestit cu lacrimi  în ochi si în suflet  ce-a pãtit cu acest individ si cum a reusit sã-l alunge într-un final, dar nu înainte de a fi bãtutã crunt de individ!  Norocul  bãtrânei  a fost … o furculitã, cu care ea s-a apãrat si l-a „împuns” pe individ pânã l-a rãnit. „Pe 12 noiembrie, în jurul orelor 11.30, a venit Sandu Iordache, escrocul ãsta, cu o pereche de pantaloni, sã îi trag la masina de cusut. A venit în chiler, unde eram eu si a intrat în camerã. L-am simtit cã era bãut  si m-am speriat, cã doar i-am zis si femeii lui sã nu-l mai lase sã vinã dacã e bãut, cã uite ce-a fãcut! Am rãcnit cât am putut si nu m-a auzit nimenea, niminea!   M-a întrebat ce fac, mi-a spus cã vrea sã-i fac pantalonii, cã nu-l mai ajung la batã. Si a pus mâna sã-mi arate unde nu-l ajung la mine pe burtã! Ei, zic, ãsta are ceva în cap si mi-a venit în minte sã-i spun cã sã plece cã n-am ac la masinã. El a închis atunci usa, a lãsat pantalonii pe scaun  si … la mine! Si m-am muncit cu el, m-am muncit cu el, si m-a lovit si cu palmele si cu picioarele! M-a aruncat tocmai pe pat unde dorm eu si acolo m-a nenorocit, m-a strâns de mâini, sunt  toatã vânãtã si a vrut sã-mi tragã chilotii jos… L-am scuipat, i-am zis sã-i fie rusine, m-am zbãtut, dar el, voinic, aproape sã mã dovedeascã! Mi-am amintit cã am niste pastile lângã pat si am si o furculitã pe care am luat-o în mânã si i-am dat una, nici nu mai îmi aduc aminte unde am dat, dar am vãzut cã îi curge sânge de la tâmplã… Eram disperatã de tot! Nu m-am asteptat la asa ceva din partea unui om din mahala de la mine, pe care l-am ajutat si l-am împrumutat de câte ori avea nevoie. Mi-a luat furculita din mânã si tot trãgea de mine, dar m-am tinut de marginea patului, mi-a smuls mâinile, dar pânã la urmã a iesit afarã… eram vai de capul meu, cu pãrul smuls, cu pantalonii rupti, patul era vai de el… asa a vãzut politia patul când a venit. M-a trântit jos si am zis cã gata, pânã aici mi-a fost, cã nu mai aveam putere, scuipat nu mai aveam, de rãcnit nu mai puteam rãcni!”, plângea bãtrâna si povestea.

„Hai, babã, nu mã spune la politie cã îti dau un picior de porc”

Dacã nu-i spuneam de politie… nu mai scãpam! I-am spus sã mã lase, cã chem politia! Mã rugam la el ca la Dumnezeu sã mã lase! Am vrut sã-i dau si cu scaunul în cap, dar nu mai puteam… I-am spus cã-l reclam si atunci s-a ridicat, s-a îmbrãcat si mi-a dat o canã cu apã. S-a sculat si a plecat, mi-a luat telefonul din mânã ca sã nu sun la politie si a început sã mã roage sã nu mai spun la bãieti sau la politie cã era bãut, cã o sã-mi dea un picior de porc, o spatã din aia de la porc ca sã-l iert. Eu am zis ca el, cã da mãi Iordache, lasã cã te iert, cã altfel  nu mai pleca de aici. Am sunat la politie dupã ce a plecat si au venit douã masini de politisti! Am fost la Bârlad, am fãcut plângere, am fost dusã la Medicina Legalã la Vaslui, mi-au fãcut certificat medico-legal! Sunt toatã vânãtã, m-a zdrobit… nu mai pot de durere. Noaptea am venit de la Vaslui si a doua zi, pe 13 noiembrie, l-au luat si pe el si l-au dus la politie. Dar cicã a doua zi era prin sat! Mi-a spus cineva cã l-a vãzut cu cineva cu masina, era cu nevasta lui, se duceau la Bârlad.”, a spus pentru cotidianul Vremea Nouã, bãtrâna care s-a apãrat de viol cu .. furculita!

Politia a deschis dosar penal. Bãrbatul este cercetat în stare de liberatate

„La data de 12 noiembrie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad au fost sesizati de o femeie de 77 de ani, din comuna Tutova, judetul  Vaslui, cu privire la faptul cã a fost victima unei agresiuni sexuale. La nivelul sectiei  a fost întocmit  un dosar de cercetare penalã  sub aspectul sãvârsirii infractiunii de tentativã de viol, fiind continuatã urmãrirea penalã fatã de un bãrbat de 52 de ani, din aceeasi localitate. Cercetãrile sunt desfãsurate sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ