15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Sângerosul clan Sandu din Murgeni, racolat de AUR!

George Simion și-a tras în Vaslui politicieni pe măsură: Clanul Sandu a trecut in corpore la AUR, lider fiind Neculai Constantin, iar din „umbră”, pe adevăratul „lider” Petrică Sandu, zis Flagăra!

INCREDIBIL… Clanul Sandu din Murgeni, cel mai cunoscut din judet, din cauza scandalurilor monstruoase si a înselãciunilor care au speriat mai multe tãri dun UE, s-a apucat „serios” de politicã! Pe 13 decembrie a avut loc prima întrunire oficialã a Organizatiei AUR Murgeni, iar unul dintre membrii de seamã este chiar bulibasa Petrea Sandu, cunoscut sub numele de „Flagãra”, cãpetenia celor care, de multi ani, pun pe jar politistii si jandarmii din Vaslui. Chiar în vara acesui an, zona Murgeni a fost teatrul unor rãfuieli sângeroase, care a transformat zona intr-una „specialã, de sigurantã publicã”, drept mãsurã de urgentã, care sã înlãture confruntãrile periculoase dintre romii clanului „Flagãra” si eternii lor rivali din localitate. Peste 100 de jandarmi si lucrãtori SAS (mascati) din câteva judete au stat atunci zile întregi la Murgeni, ca sã asigure ordinea publicã. Iatã însã cã Petrea Sandu si toti membrii clanului pe care îl conduce revin în atentia opiniei publice, de data aceasta, din perspectiva de… politicieni, proaspãt înrolati în controversatul partid AUR, cel mai nou de pe scena politicii românesti. Dacã unii si-au fãcut cruce, când au auzit una ca asta, altii au conchis foarte simplu: „Cine se-aseamãnã, se-adunã”!

Dupã cum a anuntat în presa centralã, noua formatiune parlamentarã si anume AUR organizeazã mai multe întâlniri cu simpatizantii în tarã. Una dintre întâlniri va avea loc sâmbãtã, 19 decembrie, în orasul Vaslui, mai precis în Piata Civicã, de la ora 12.30. Clasat pe locul al treilea în preferintele electoratului vasluian, partidul AUR va fi reprezentat în Parlament de deputatul Raisa Enachi si senatorul Andrei Busuioc, ambii din Republica Moldova. Si, spre marea surprizã a tuturor, partidul AUR a racolat recent, pe 13 decembrie, „spuma” politicii vasluiene, anume clanul Sandu din Murgeni, care, ca sã redãm exact cum a publicat pe Facebook, „liderul” Petrea Sandu „Trăiască PARTIDUL NOSTRU AUR. ÎMPREUNĂ CU NEAMUL MEU EU PREȘEDINTELE PARTIDULUI AUR.” S-a cam autoproclamat presedintele AUR. Nu se stie care AUR, Murgeni sau cel pe tarã, cert este cã, toti cei din clan acum sunt, vorba unui cunoscut pseudo-ziarist „AUR-iferi”.

De subliniat este cã AUR Vaslui beneficiazã de sustinerea acestor personaje foarte dubioase. Asadar, pe 13 decembrie s-a constituit la nivel oficial organizatia AUR Murgeni. Orasul din judetul Vaslui nu are cea mai bunã reputatie, fiind de notorietate bãtãile cu sãbii si topoare dintre clanurile de rromi. Noii adepti ai AUR l-au numit în functia de presedinte al organizatiei orãsenesti din Murgeni, pe Nicolae Constantin, zis si Sabay Sabay, care n-a pierdut timpul si, alãturi de mai marele clanului Sandu Petrea, au chemat toti membrii la întâlnirea de sâmbãtã, 19 decembrie, de la Vaslui, dintre ei si liderii AUR (George Simion si restul de <<AUR-iferi>>) din Centrul Civic al Vasluiului, care mâine va „strãluci” de atâta politicã. Sã sperãm cã organizatia Sandu – AUR din Murgeni nu-si va lua la întâlnire decât arsenalul de steaguri, care, în caz de încãierare cu politia, se pot transforma în ghioage serioase!

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/clanurile-murui-si-sandu-isi-dezgroapa-mortii-si-securea-razboiului-online-foto-video/

CITITI SI: http://vremeanoua.ro/murgeniul-este-sub-teroare-iar-clanul-murui-vs-clanul-sandu-inca-o-batalie-foto/

CITISI SI: http://vremeanoua.ro/culisele-scandalului-de-la-murgeni-%E2%80%9Ese-va-ajunge-la-crime-pentru-ca-autoritaile-%C8%99i-poli%C8%9Bia-din-murgeni-stau-sub-papucul-buliba%C8%99ei-flagara/

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here