-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Șansa celebrei telegondole din Piatra Neamţ de a nu ajunge la fier vechi. Cum poate fi evitat falimentul

- Advertisement -

Celebra telegondolă din Piatra Neamţ, un simbol al oraşului, are o şansă pentru a nu ajunge la fier vechi. Firma care o deține este în faliment, iar autoritățile locale caută soluţii pentru a evita dezastrul închiderii instalației de transport pe cablu.

Telegondola şi pârtia din Piatra Neamţ,  un amplu proiect care avea ca scop creşterea gradului de atracţie turistică a municipiului, s-a dovedit a fi un eşec de 14 milioane de euro, pentru el fiind accesate credite bancare. Dacă pe pârtie nu s-a mai schiat de câţiva ani, din lipsa zăpezii, telegondola încă funcţionează şi are clienţi în timpul verii.

Din păcate, însă, viitorul ei este cam sumbru. Societatea care administrează telogondola, Perla Invest, aflată în subordinea Consiliului Local Piatra Neamţ, este în procedură de insolvenţă, cu creanţe către Direcţia de Finanţe şi Alpha Banck. Pentru stingerea acestora, s-a decis scoaterea la vânzare a staţiei de plecare a instalaţiei de transport pe cablu…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/sansa-celebrei-telegondole-din-piatra-neamt-de-a-2233381.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.