spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Sanse minime pentru Flavian Vidineac sã scape de închisoare

- Advertisement -

DECIZII…Condamnat definitiv la 6 ani de închisoare, dupã ce a fost acuzat de viol, Flavian Vidineac are sanse minime sã scape de închisoare. La sfârsitul acestei luni, acesta asteaptã decizia finalã a Tribunalului Vaslui privind cererea sa de eliberare conditionatã. Numai cã, tot în aceeasi perioadã se apropie de final dosarul în care Vidineac a fost trimis în judecatã pentru tâlhãrie calificatã. Vasluianul a fost arestat în iulie 2019, dupã ce o tânãrã de 17 ani l-a acuzat de viol si tâlhãrie. Conform anchetatorilor, vasluianul si-a acostat victima în timp ce se îndrepta spre casã. A tras-o în spatele blocului si a obligat-o sã întretinã raporturi sexuale cu el. Supãrat cã fata s-a opus, Vidineac si-ar fi târât apoi victima în scara unui bloc. Acolo, spun anchetatorii, tânãra de 17 ani a fost scuipatã, umilitã si supusã la perversiuni sexuale. De asemenea, tânãra l-a acuzat de tâlhãrie dupã ce a declarat polititilor cã Vidineac i-ar fi luat telefonul mobil.

Condamnat pentru viol, vasluianul Flavian Vidineac are sanse minime sã scape de închisoare si sã fie eliberat conditionat dupã ce un alt dosar îl ajunge din urmã. Mai exact, în perioada în care magistratii Tribunalului Vaslui vor trebui sã decidã dacã acesta va fi sau nu eliberat conditionat, un alt dosar se apropie de final. Si anume, în 2020, vasluianul a fost trimis în judecatã pentru tâlhãrie calificatã, dosar disjuns din cel de viol. Astfel, sansele sã scape fãrã o nouã condamnare, sustin surse judiciare, sunt aproape nule. Condamnat, în 2019, la 3 ani de închisoare cu suspendare, în primã instantã, Flavian Vidineac a primit lovitura de gratie, câteva luni mai târziu, la Curtea de Apel Iasi. Judecãtorii ieseni au decis condamnarea acestuia la 6 ani de închisoare cu executare si l-au obligat sã plãteascã 12.000 de euro, daune morale victimei. Vidineac a ajuns în arest acuzat de viol si tâlhãrie dupã ce, în 2019, la sfârsitul lunii iulie, a luat cu forta o tânãrã de 17 de ani de pe stradã si dus-o în spatele blocului cu nr. 400 din cartierul 13 Decembrie. Acolo, minora a fost fortatã sã întretinã raporturi sexuale de Flavian Vidineac, un tânãr de 30 de ani, cunoscut în lumea interlopã vasluianã. Victima a strigat dupã ajutor, dar nu a fost auzitã de nimeni. Supãrat cã fata a cerut ajutorul si cã s-a opus avansurilor, Vidineac si-a târât apoi victima în scara unui bloc din apropiere, unde ar fi scuipat-o, umilit-o si a supus-o apoi la perversiuni sexuale. Victima a reusit sã scape din mâinile cãlãului ei si a fugit acasã. De acolo a sunat la 112 si, în scurt timp, Vidineac a fost sãltat de oamenii legii si dus la audieri. A fost retinut pentru 24 de ore si apoi dus în fata unui judecãtor de drepturi si libertãti. Instanta a emis mandat de arestare pe numele violatorului dupã ce acesta a fost acuzat de viol si tâlhãrie dupã ce, au sustinut anchetatorii, a smuls, din mâna victimei, un telefon mobil.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Vulpoi bătrân încă nu ai murit ??? Mai trăiești? Tot comentarii de kkt faci!!! Ti-ai schimbat parul dar năravul Ba! Vremea noua presa de rahat!!! Cum are cineva un proces cum culege publica .. “ reamintim faptul ca…” dar vremea noua când ne povestește despre procesele ce le are cu diferite persoane pt șantaj, denigrare de imagine , și multe altele .. dar na … au rămas fără sponsori ca cei pe care ii lingea in kur nu le mai da atenție … referitor la articol niciun adevăr ..

  2. Acest găinar care are fete la produs, a “făcut” baba din Anglia și acum s-a luat și de minore mai vrea și eliberare condiționată?! Să mai stea încă 15 ani, dacă nu stă cuminte și crede că poate face orice cu banii, să stea acolo! M-am săturat să aud de astfel de specimene care au fete la produs, trafic de droguri și sunt mari interlopi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.