Şantaj în Iaşi! O tânără a fost reţinută după ce ameninţa un tânăr cu divulgarea a mai multor poze compromiţătoare

Polițiștii ieșeni au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar penal de șantaj. O tânără a fost reținută pentru 24 de ore.

Tânăra în vârstă de 26 de ani cunoscuse un bărbat prin intermediul reţelelor de socializare. Totul s-a produs în perioada iulie 2019 – februarie 2020. După ce a reuşit să îi câştige încrederea, tânăra a început să îl şantajeze pe bărbat. Aceasta îl ameninţă cu publicarea unor poze compromiţătoare. În schimbul păstrării secretului, tânăra primea diverse sume de bani.

La data de 26 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au desfășurat două percheziții domiciliare într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără, de 26 de ani, din municipiul Iași, prin intermediul rețelelor de socializare și telefonic, ar fi ameninţat un bărbat cu divulgarea unor fotografii şi înregistrări intime ale acestuia, către membrii familiei şi alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani, primind de la acesta 425 de euro.” …https://www.bzi.ro/santaj-in-iasi-o-tanara-a-fost-retinuta-dupa-ce-ameninta-un-tanar-cu-divulgarea-a-mai-multor-poze-compromitatoare-3958083?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ