28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Sãptãmâna prevenirii criminalitãtii, marcatã si de IPJ Vaslui

EVENIMENT…În perioada 22 – 27 mai, Politia Românã organizeazã, la nivel national, o nouã editie a evenimentului „Sãptãmâna Prevenirii Criminalitãtii”. Evenimentul va fi marcat si de politistii vasluieni, astfel cã persoanele care pot deveni victima unei infractiuni, care vor sã afle solutiile la problemele cu care se confruntã sau care doresc sã afle despre consecintele care decurg din comiterea de infractiuni si care este limita dintre legal si ilegal, pot participa la activitãtile organizate de specialistii în prevenirea criminalitãtii din judetul tãu. Obiectivul acestor actiuni este informarea cetãtenilor cu privire la necesitatea adoptãrii unor mãsuri de autoprotectie, precum si prezentarea consecintelor ce decurg din comiterea de infractiuni. Astfel, specialistii în prevenirea criminalitãtii vor organiza, la nivel national, activitãti în spatii publice, structurate pe domenii de prevenire, selectate în baza prioritãtilor de actiune ale Politiei Române pentru anul 2022, în colaborare cu parteneri institutionali, în cadrul cãrora vor fi abordate teme precum discriminarea, violenta domesticã, disparitiile de minori, siguranta pe stradã si acasã, precum si siguranta în mediul online.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Saptamâna asta fac cât pentru un an întreg, e bine si așa.Poliția română ne apără de poliția coruptă din rîndul colegilor lor.

  2. Ce prevenire a criminalitatii , vasluienii sunt cei mai handicapati de pe pamant , te imping aiurea pe strada si politia nu face nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here