“Șapte ani de nedreptate, vinovatu-n libertate”, suporterii vasluieni cer ca groparul fotbalului local să fie tras la răspundere!

ATITUDINE… Asociația Suporterilor Fotbal Club Vaslui a postat, zilele trecute, un mesaj pe rețelele de socializare prin care cere justiției să-i pedepsească pe toți cei care se fac vinovați de dispariția echipei FC Vaslui. Reprezentanții asociației arată cu degetul spre fostul președinte al clubului, Ciprian Damian, cel care ar fi distrus în câteva săptămâni tot ce s-a construit frumos în ani de zile.

Mesajul suporterilor a fost foarte apreciat în mediul online, sute de vasluieni trăgând nădejde că vor avea din nou o echipă care să-i facă mândri de orașul și județul lor, așa cum a făcut-o FC Vaslui. În rândurile următoare vom reda comunicatul Asociației Suporterilor FC Vaslui în integralitate. “În urmă cu 7 ani, visul cel mai frumos al iubitorilor de fotbal vasluieni s-a spulberat din cauza unor oameni rău voitori care au văzut în echipă o oportunitate de a-și umple buzunarele. Nu s-au gândit vreo secundă la binele echipei, ci doar la propriul interes. În opinia noastră, principalul vinovat este Damian Ciprian alias Pongo. Este cunoscut faptul că acesta în trecut a săvârșit infracțiuni în fața cărora justiția a ales să închidă ochii. În tot acești ani noi, membrii PNV am încercat să ducem mai departe spiritul fotbalului vasluian făcând toate demersurile pentru a recupera numele, sigla, culorile care au adus bucurii în sufletele a zeci de mii de vasluieni. Încă de la începutul demersurilor noastre de a reînvia fotbalul vasluian situația ne-a fost îngreunată de anumite entități precum autorități locale dar și anumite persoane din fostul club. După multe încercări eșuate a venit și ziua în care cu toții am crezut că cel mai mare vis al nostru a devenit realitate. Am reușit să închiriem sigla, numele și culorile echipei noastre, așteptând încheierea proceselor în ideea cumpărării definitive a acestora. Persoanele responsabile în mod direct de distrugerea fostului club nu au putut sta deoparte nici în momentul în care totul părea să intre într-o oarecare normalitate pentru iubitorii fotbalului vasluian și a culorilor galben-verzi. Neputând sta pasibili la renașterea fotbalului vasluian, groparii acestuia au ales ca împreună cu anumiți impresari să depună plângeri la UEFA, sperând că din nou iși vor putea rotunji veniturile. Cum nimic nu ține la nesfârșit, a venit momentul ca persoana non-grata să plătească cu vârf și îndesat pentru toate acțiunile sale, pentru tot răul cauzat și pentru toată tristețea adusă vasluienilor. Cerem în mod expres justiției române să-și facă datoria în legătură cu pedepsirea tuturor persoanelor responsabile în mod direct pentru distrugerea FC VASLUI. Asociația Suporterilor Fotbal Club Vaslui și Peluza Nord Vaslui vor face toate demersurile necesare pentru obținerea palmaresului și tragerea la răspundere a persoanelor implicate în distrugerea fenomenului Fotbal Club Vaslui”.
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ