spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Șapte medici de la Spitalul Bagdasar-Arseni și-au dat demisia din contractele de gărzi: „Condițiile ne expun unor riscuri majore din punct de vedere profesional”

- Advertisement -

Doctorii din secția de Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, cei care au primit răniți arși din incendiile de la Crevedia sau Călimănești, și-au depus demisiile în dimineața zilei de luni, 9 octombrie 2023.

Șapte medici plasticieni de la Spitalul Bagdasar-Arseni, cel mai mare spital de urgență din sudul Bucureștiului, și-au dat demisia din contractele de gărzi. Într-un document înregistrat de spital sub numărul 50.410, medicii și-au motivat gestul. Și spun că „recurgem la acest gest radical” pentru că „actualele condiții din Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni și riscul de malpraxis ne expun unor riscuri majore din punct de vedere profesional”. Medicii de pe secția de Chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă din Spitalul Bagdasar sunt cei care au primit răniți arși din incendiile de la Crevedia sau Călimănești.

Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV. Șapte medici de la Spitalul Bagdasar-Arseni și-au dat demisia din contractele de gărzi: „Condițiile ne expun unor riscuri majore din punct de vedere profesional”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.