spot_img
25.9 C
Vaslui
16-iul.-2024
spot_img

Şapte persoane au fost ucise în atacul atac armat la un supermarket din Virginia

- Advertisement -

Şapte persoane au fost ucise şi alte câteva au fost rănite în atacul armat care a avut loc marţi seara la un supermarket Walmart în oraşul Chesapeake din statul american Virginia, au anunţat miercuri autorităţile, la numai câteva zile după ce un bărbat înarmat a ucis cinci persoane şi a rănit 17 într-un club de noapte LGBTQ din Colorado, informează Reuters.

Poliţiştii căutau la acel moment victime care ar putea fi rănite sau s-ar putea afla în interiorul magazinului „foarte mare”, cu o mulţime de locuri ascunse, potrivit ofiţerului de poliţie Leo Kosinski.

Potrivit lui Kosinski, poliţia crede că a existat un singur atacator, care a fost de asemenea ucis.

Până acum, nu au fost oferite niciun fel de detalii cu privire la presupusul atacator, însă unele media l-au identificat ca fiind un manager al magazinului. Potrivit lui Kosinski, poliţia nu poate confirma deocamdată dacă atacatorul era angajat al supermarketului Walmart.

Poliţia nu a precizat nici dacă atacatorul a murit în urma unor răni autoprovocate. Poliţiştii cred că atacul a avut loc în interiorul magazinului, însă au anunţat că un trup a fost descoperit în afara supermarketului…https://adevarul.ro/stiri-externe/sua/sapte-persoane-au-fost-ucise-in-atacul-atac-armat-2222367.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.