5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Saptele ideal al judetului Vaslui

- Advertisement -

Handbal

PEPINIERÃ… Handbalul vasluian rãmâne în continuare o pepinerã pentru loturile nationale ale României. Aproape cã nu existã selectionatã a României, fie cã vorbim despre cea de seniori, tineret sau juniori, în care sã nu se regãseascã cel putin un jucãtor nãscut în judetul Vaslui.

Asa cum era de asteptat, Vasluiul dã în continuare multi jucãtori pe prima scenã a handbalului românesc, iar ziarul Vremea Nouã vã propune un exercitiu de imaginatie. Cum ar arãta primul „7” al unei echipe formate doar din jucãtori nãscuti în judetul Vaslui? La capitolul portari, l-am nominalizat pe Tudor Stãnescu (31 de ani, Steaua Bucuresti), handbalist crescut la LPS Vaslui de profesorul Liviu Gugles. Rezervã de portar este pustiul Eduard Cioatã (19 ani, CSM Vaslui), descoperit de Laurentiu Cozma. Extremã stânga ar fi jucãtorul campioanei Dinamo Bucuresti, Alexandru Asoltanei (31 de ani), iar pe postul de inter stânga ar evolua un alt dinamovist, Dragos Hantaru (22 de ani), crescut de antrenorul Liviu Gheorghiu. Jucãtorul echipei CSM Vaslui, Andrei Popa (22 de ani) ar evolua pe postul de coordonator de joc, în timp ce colegul sãu Rãzvan Chiratcu (18 ani, CSM Vaslui), ar juca pe postul de extremã dreapta. Unul dintre cei mai reprezentativi jucãtori ai României, cel care ar purta si banderola de cãpitan al echipei, este Demis Grigoras, jucãtor în vârstã de 27 de ani care evolueazã în campionatul Frantei, la Chamberry. Pivotul echipei ar fi Alexandru Ionescu (22 de ani, HC Buzãu), jucãtor descoperit de Liviu Gheorghiu. Printre titulari si-ar gãsi locul si Rãzvan Pavel (33 de ani, Potaissa Turda), handbalist polivalent, care poate evolua pe mai multe posturi, extremã stânga, centru sau pivot.

Echipa judetului Vaslui: Tudor Stãnescu – Alex Asoltanei, Dragos Hantaru, Andrei Popa, Demis Grigoras, Rãzvan Chiratcu – Alexandru Ionescu.

Lotul de jucãtori:

Portari: Tudor Stãnescu (Steaua Bucuresti), Eduard Cioatã (CSM Vaslui)

Extremã stânga: Alex Asoltanei (Dinamo Bucuresti), Rãzvan Pavel (Potaissa Turda), Alex Juverdeanu (CSU Suceava)

Inter stânga: Dragos Hantaru (Dinamo Bucuresti), Gabriel Cumpãnici (CSM Vaslui), Mãdãlin Tutu (CSM Focsani)

Centru: Andrei Popa (CSM Vaslui), Vlad Husanu (CSM Vaslui)

Inter dreapta: Demis Grigoras (Chamberry), Florin Ciurãscu (CSM Vaslui)

extremã dreaptã: Rãzvan Chiratcu (CSM Vaslui), Tudor Bugulet (Minaur Baia Mare)

Pivot: Alexandru Ionescu (HC Buzãu)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.