30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Sarah Dumitrescu Prodan rupe tăcerea: «Tata Laurențiu ne-a blocat! A căzut în lumea aia urâtă!»

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, reacționează în premieră după despărțirea mamei sale, impresara FIFA Anamaria Prodan, de Laurențiu Reghecampf. Tânăra, care joacă baschet de performanță în America, a acordat un interviu în exclusivitate, pentru Click!

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan, este rodul iubirii acesteia cu primul soț, fostul baschetabalist Tibi Dumitrescu. Este frumoasă de pică și stă de la 18 ani în SUA, unde își urmează visul, acela de a deveni o mare jucătoare de baschet.

Fiica cea mare a Anamariei Prodan este legitimată la echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University, situată în San Luis Obispo, California. Echipa școlii concurează în prezent la Big West Conference. La finalul anului trecut, Sarah Dumitrescu a fost operată de urgență în Statele Unite. Sportiva a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, la piciorul la care a mai fost operată…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/interviu-exclusiv-sarah-dumitrescu-prodan-sparge-413299.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here