1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

Şase arbitrii din Bosnia şi Ungaria, suspendaţi pe viaţă de FIFA

- Advertisement -

Şase arbitrii din Bosnia şi Ungaria au fost suspendaţi pe viaţă de comisia de disciplină a FIFA, după ce au fost găsiţi vinovaţi de implicare în trucarea rezultatelor unor partide amicale.

„Sinisa Zrnici, Kenan Bajramovici, Rizah Ridalovici, Kolos Lengyel, Janos Csak şi Krisztian Selmeczi au primit interdicţie pe viaţă de a exercita orice activitate legată de fotbal (administrativă, sportivă sau de alt gen) la nivel naţional sau internaţional. Cei şase au fost găsiţi vinovaţi pentru încălcarea articolului 62, aliniat 2 (corupţie pasivă) şi articolului 69, aliniat 1 (influenţarea ilegală a rezultatului unui meci) din codul disciplinar FIFA cu ocazia meciurilor Bolivia – Letonia şi Estonia – Bulgaria, disputate la Antalya, în 9 februarie 2011”, se arată într-un comunicat oficial al forului mondial.

Kolos Lengyel, Krisztian Selmeczi şi Janos Csak sunt reţinuţi de poliţia din Ungaria, în timp ce autorităţile desfăşoară o anchetă separată de cea a FIFA privind meciurile aranjate.

Cei trei oficiali din Bosnia, Sinisa Zrnic, Kenan Bajramovic şi Rizah Ridalovic, au fost prezenţi la şedinţa de marţi a comisiei de disciplină şi au pledat nevinovaţi, însă verdictul FIFA în privinţa lor a rămas neschimbat.

Meciurile amicale Bolivia – Letonia şi Estonia – Bulgaria s-au desfăşurat în Antalya, toate cele şapte goluri marcate în cele două întâlniri venind în urma unor lovituri de la 11 metri, lucru care a trezit suspiciunile privind corectitudinea partidelor.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.