Șase eleve, audiate în cazul „Alexandru Cumpănașu“

Șase eleve au fost audiate în ultimele zile în cazul „Alexandru Cumpănașu“. Unele dintre ele sunt minore.

Scandalul în cazul „Cumpănașu“ a început după ce mama unei tinere a depus o plângere la poliție în care spunea că fiica ei a fost hărțuită și amenințată de către Alexandru Cumpănașu. În acest caz a fost o deschisă o anchetă penală, iar acum se fac cercetări.

„Profu’ online” ar fi creat un grup de Whatsapp cu mai multe tinere. Toate aveau la acea vreme între 14 și 15 ani, iar discuțiile erau private.

Scandalul a început când Cumpănașu a început să posteze pe contul său de TikTok, acolo unde este urmărit de aproximativ 500.000 de persoane, filmulețe în care îi jignea pe profesori, iar ulterior a luat amploare.

Alexandru Cumpănașu, cercetat pentru săvârșirii infracțiunii de incitarea la ură sau discriminare

Pe lângă plângerea depusă de mama fetei care susține că a fost amenințată, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București a fost înregistrat un dosar penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de incitarea la ură sau discriminare. …https://www.bzi.ro/sase-eleve-audiate-in-cazul-alexandru-cumpanasu-4112894?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ