spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Sase elevi din judet, calificati pe locurile suplimentare la Olimpiada Nationalã de Fizicã. În total, 13 elevi vor reprezenta Vasluiul

- Advertisement -

REZULTATE… Sase elevi din judetul Vaslui s-au calificat pe locurile suplimentare la Olimpiada Nationalã de Fizicã. Este vorba despre cinci elevi de gimnaziu si unul de liceu, care frecventeazã cursurile Centrului Judetean de Excelentã Vaslui. Astfel, celor sapte elevi calificati în prima etapã li se vor alãtura: Stefan Motea de la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi (prof. Cristinel Popa), Emilian Cârnu de la Colegiul National „Gh. Rosca Codreanu” Bârlad, (prof. Ecaterina si Cãtãlin Anghelutã), Horatiu Toma de la Scoala Gimnazialã „Episcop Iacov Antonovici” Bârlad (prof. Mirela David), David Gabriel Mihãilã si Daniel Gaciu, ambii de la Colegiul National „Gh. Rosca Codreanu” Bârlad (prof. Ecaterina si Cãtãlin Anghelutã), precum si Codrin Vieru de la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi (prof. Cristinel Popa). „Felicitãri prestigiosilor elevi, dedicatilor profesori si distinsilor pãrinti! Olimpiada este o competitie a Excelentei, implicã emotii pozitive si constructive pe termen lung. Sunt convinsã cã, alãturi de sufletul fiecãrui elev, împreunã veti împlini nevoi si dorinte excelente! Succes, dragi elevi, la Olimpiada Nationalã de Fizicã”, a transmis inspectorul scolar, prof. Nicoleta Drãgoi.

Cei sapte elevi calificati de drept, ca fiind primii pe judet la nivelul clasei cu punctaj cel putin 60% din punctajul maxim al probei, învatã la douã licee: clasa a VI-a – Ianis Roca de la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi, profesor la clasã si la Centrul Judetean de Excelentã – Cristinel Popa; clasa a VII-a – David Polei de la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi, profesor la clasã si la Centrul Judetean de Excelentã – Popa Cristinel; clasa a VIII-a – Sandu Mihnea Stefan de la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu”Vaslui, profesor la clasã Dyana Cruceanu, profesori la Centrul Judetean de Excelentã Vaslui Dyana Cruceanu si Elena Bãdãrãu; clasa a IX-a – Radu Matei Ursan de la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi, profesor la clasã si la Centrul Judetean de Excelentã – Cristinel Popa; clasa a X-a, Eric-Andrei – Cretu de la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu” Vaslui, profesor la clasã Cãtãlin Ignat, profesori la Centrul Judetean de Excelentã Vaslui Cãtãlin Ignat si Gelu Munteanu; clasa a XI-a – Iustina-Aurelia Novac de la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu”Vaslui, profesor la clasã Cãtãlin Ignat, profesori la Centrul Judetean de Excelentã Vaslui Cãtãlin Ignat si Gelu Munteanu; clasa a XII-a – Petrut-Rares Gheorghies de la Liceul Teoretic „Mihail Kogãlniceanu”Vaslui, profesor la clasã Cãtãlin Ignat, profesori la Centrul Judetean de Excelentã Vaslui Cãtãlin Ignat si Gelu Munteanu.

Etapa nationalã a Olimpiadei de Fizicã -2023, programatã la Oradea, în perioada 6-10 aprilie

Etapa judeteanã a Olimpiadei de Fizicã s-a desfãsurat duminicã, 5 martie 2023, la Colegiul National „Cuza Vodã” Husi, au participat 107 elevi din 114 înscrisi: 40 de elevi la clasa a VI-a; 36 de elevi la clasa a VII-a; 9 elevi la clasa a VIII-a; 12 elevi la clasa a IX-a; 6 elevi la clasa a X-a; 2 elevi la clasa a XI-a si 2 elevi la clasa a XII-a. Organizatorii au asigurat desfãsurarea competitiei în conditii corespunzãtoare, primitoare pentru elevi. „Elevii judetului Vaslui au obtinut punctaje bune la toate clasele. Punctajul maxim al probei scrise a fost de 30 de puncte. Punctajul maxim pe subiect – 10 puncte. Conditia de calificare a elevilor la etapa nationalã este ca punctajul obtinut de elev sã fie cel putin 60% din punctajul maxim al probei obtinut la clasã la nivel national. Astfel, s-au calificat la etapa nationalã un numãr de 13 elevi. Etapa nationalã a Olimpiadei de Fizicã -2023 se va desfãsura la Oradea, în perioada 6-10 aprilie”, a mai transmis inspectorul scolar, prof. Nicoleta Drãgoi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.