-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Șase răniți după ce au fost atacați cu un cuțit la Paris. Agresorul a fost împușcat

- Advertisement -

Un bărbat a rănit șase persoane miercuri dimineaţa, în staţia de tren Gara de Nord din Paris, individul fiind „neutralizat” de forţele de poliţie, a declarat ministrul de interne Gerald Darmanin, citat de Reuters. Agresorul a fost împuşcat de poliţie și se zbate între viaţă şi moarte, a declarat ministrul de interne francez Gerald Gérald Darmanin, citat de EFE.

UPDATE:  Într-o conferinţă de presă organizată chiar în Gara de Nord, la care a participat, între alţii, şi primăriţa Parisului, Anne Hidalgo, Darmanin a menţionat că forţele de ordine investighează pentru a afla cine este agresorul, dat fiind că asupra acestuia nu au fost găsite acte de identitate.

Cu privire la posibilele motivaţii ale atacului, după ce au circulat zvonuri despre cuvintele pe care le-ar fi strigat agresorul în timp ce ataca oameni, ministrul a spus: „Din ce ştiu eu, nu a spus nimic”.

Procuratura antiteroristă nu se ocupă de caz, cel puţin pentru moment, potrivit EFE.

Şase persoane au fost rănite în incident, din care una se află în stare gravă, dar viaţa sa nu este pusă în pericol. Printre răniţi se află şi un poliţist…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/mai-multi-raniti-intr-un-atac-cu-arma-alba-in-gara-2233715.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.