spot_img
18.9 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Șase scandalagii din comuna Iana au ajuns, care în arest, care sub control judiciar, după o bătaie strașnică la barul din sat

- Advertisement -

ARȚĂGOȘI…. Șase indivizi din comuna Iana, adulți și minori deopotrivă, împărțiți în două găști rivale, s-au încăierat în urmă cu câteva zile, într-un bar din localitate, unde s-au găsit să se răfuiască pentru „socoteli” mai vechi. A fost nevoie de intervenția Poliției, care, după ce a întocmit dosar penal, a emis mandate de reținere pe numele tuturor celor implicați. Procurorul de caz însă i-a pus sub control judiciar pe cei patru scandalagii mai mici, cu vârste între 14 și 19 ani, iar pe adulții de 35 și, respectiv, 40 de ani, i-a dus în fața instanței de judecată, care a admis propunerea Parchetului, de arestare preventivă.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției municipiului Bârlad, au reținut șase persoane, cu vârste cuprinse între de 14 și 40 de ani, din comuna Iana, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. „Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au probat activitatea infracțională a șase persoane, din comuna Iana, bănuite că ar fi tulburat liniștea și ordinea publică, la data de 22 februarie 2024, în zona unui local din localitatea Iana, și s-ar fi agresat reciproc, pe fondul unor conflicte mai vechi. La data de 28 februarie 2024, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au luat față de doi bărbați cercetați, în vârstă de 35 și 40 de ani, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. La data de 29 februarie 2024, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de ei fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. În aceeași zi, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana au luat față de alte patru persoane cercetate, tineri cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Pe 1 martie 2024, tinerii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate și dispunerea măsurilor legale”, au comunicat reprezentanții IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.