Sase tineri au devenit pompieri dupã ce au depus jurãmântul la sediul ISU Vaslui

MOMENT EMOTIONANT… Sase tineri de la scoala de subofiteri de la Boldesti au devenit de vineri, 29 mai, pompieri cu “acte în regulã”. Tinerii s-au aflat într-un stagiu de practicã la ISU Vaslui iar ieri au depus jurãmântul, într-un cadru restrâns, în care s-au respectat normele de protectie împotriva coronavirusului.

În fata drapelului tricolor, dupã ce fiecare si-a rostit numele, au depus jurãmântul de credintã fatã de tarã, sub comanda inspectorului sef al ISU Vaslui, colonel Mihai Ciprian Mitrea. “Jur credintã patriei mele, România. Jur sã-mi apãr tara, chiar cu pretul vietii. Jur sã respect constitutia, legile tãrii si regulamentele militare. Asa sã-mi ajute Dumnezeu.”

Jurãmântul, un moment de referintã pentru orice militar

Conducerea ISU Vaslui a transmis un mesaj de multumire si felicitãri celor sase subofiteri. “Depunerea jurãmântului militar reprezintã un moment de referintã al carierei militare, fiind actul de constiintã cu înalte semnificatii patriotice si civice, prin care un tânãr dobândeste pe deplin statutul de militar. Le multumim tinerilor pompieri militari, care au ales acestã nobilã dar grea meserie, muncind pentru locul binemeritat în cadrul scolii de subofiteri si le urãm spor în pregãtirea specificã armei. Felicitãri si mult succes!”
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ