-1.2 C
Vaslui
04-dec.-2021

Sătui de reacția partenerelor în momentul în care își dau pantalonii jos, acești ieșeni au ales să-și mărească penisul! Câți centimetri câștigă și câte mii de euro scot din buzunar pentru intervenție?

Zeci de ieșeni merg anual în cabinetele chirurgilor esteticieni pentru mărire de penis. Medicii spun că le pot prelungi pacienților „bogăția” până la 3 centimetri. Costul unei astfel de intervenții depășește 5.000 de euro. Viața sexuală a bărbaților s-ar îmbunătățit, iar partenerele ar adormi fericite

Din ce în ce mai mulți ieșeni se adresează unui medic chirurg estetician pentru mărire de penis. Cei mai mulți dintre ei cer medicului să le mărească penisul până la 3 centimetri. Alții au penisul prea curbat, iar partenerele se arată nemulțumite. În ambele situații, medicii au o variantă de rezolvare. Deși ne aflăm în plină pandemie de COVID-19 și toată lumea se plânge de situația economică instabilă, se pare că ieșenii nu o duc deloc rău la acest capitol. Numai în luna septembrie 14 ieșeni și-au făcut mărire de penis și asta numai la una dintre clinicile private din Iași. Medicii explică care sunt procedurile chirurgicale prin care se face mărirea de penis, dar și ce riscuri vin la pachet cu acestea. Nu toți bărbații pot fi însă buni candidați pentru mărire de penis.

Medic chirurg plastician: „Aceste proceduri ar putea da un sentiment de bine și, totodată, contribuie la creșterea stimei de sine, atunci când este cazul”

De la an la an, chirurgii plasticieni din Iași au observat o creștere a numărului de ieșeni care își doresc o intervenție chirurgicală de mărire a penisului. Scot din buzunar peste 5.000 de euro, dar pleacă întotdeanua mulțumiți de rezultatul final. Pentru mulți bărbați, așa cum spun medicii, un penis mic înseamnă încredere în sine scăzută și o activitate sexuală precară. …https://www.bzi.ro/satui-de-reactia-partenerelor-in-momentul-in-care-isi-dau-pantalonii-jos-acesti-ieseni-au-ales-sa-si-mareasca-penisul-cati-centimetri-castiga-si-cate-mii-de-euro-scot-din-buzunar-pentru-interventie-4049908?utm_source=website&utm_medium=deschideri

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here