spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Scandal ca la uşa cortului la Consiliul General al Municipiului Bucureşti VEZI VIDEO

- Advertisement -

Consilierii generali s-au jignit şi ameninţat minute în şir, de-a lungul unei şedinţe maraton, desfăşurate săptămâna aceasta. Primarul general, Sorin Oprescu, a fost şi el acuzat de trădare. „Nu sunt de acord să strivesc ariciul cu fundul meu”, a ripostat Oprescu.
Participanţii au ţipat unii la alţii din toate puterile, şi-au aruncat vorbe grele şi s-au ameninţat reciproc, timp de şase ore, cât a durat reuniunea. Ţinta principală a fost preşedintel de şedinţă, Călin Murg, care a fost luat la ţină de consilierii PSD.

Claudia Ţapardel: „Dumneavoastră ne-aţi trădat chemându-ne în judecată în contractul cu Costanda, în procesul pe care ni l-a intentat Costanda, dumneavoastră aţi trădat Consiliul General şi aţi trădat şi interesele bucureştenilor”.

Sorin Oprescu: „Doamnă, reveniţi-vă puţin şi, vă rog, aveţi grijă la cuvintele pe care le folosiţi. Nu v-am trădat, dar nici nu sunt de acord să strivesc ariciul cu fundul meu”.

„Stimaţi colegi, vă rog să vă liniştiţi, altfel dl preşedinte riscă să-şi smulgă părul din cap”.

„Lasă-l mă pe dl Victor să termine”.

„Domnule preşedinte, vă atrag atenţia că dacă-mi opriţi microfonul îl arunc înspre dumneavoastră”.

„Domnule preşedinte, tovarăşu Murg… Bă Ionuţ, las-o şi tu acuma, ce dracu ai? Ai luat-o pe arătură?
Tovarăşu Murg, vă rog să vă autoavertizaţi. Vă rog să vă daţi un avertisment ca să nu vă avertizăm noi cu nişte sticle de apă din public”.

„Dl. Murg, vă rog să vă reevaluaţi atitudinea pentru că nici unul dintre consilierii de aici nu e sluga dumitale. Dumneata eşti bolnav de dictatură. Să-ţi fie ruşine, pentru că sunt mult mai în vârstă decât dumneata şi ţi-ai permis să faci un lucru măgăresc.”

mediafax.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.